H hüsnüSahin Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 45 4 Ağustos 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Intel A770 ekran kartını yeni aldım. Forza oyununu oynarken 5 saniye de bir donuyor. Bütün her şeyin güncel olmasına rağmen bu sorunu çözemedim. Yardımcı olabilecek var mı? Altta sistem bilgisini yükledim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2024
Merhaba arkadaşlar. Intel A770 ekran kartını yeni aldım. Forza oyununu oynarken 5 saniye de bir donuyor. Bütün her şeyin güncel olmasına rağmen bu sorunu çözemedim. Yardımcı olabilecek var mı? Altta sistem bilgisini yükledim.
Quistin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 4.486 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #2 Kullandığınız driver belki sorun çıkarıyordur farklı surümleri deneyin bi.
H hüsnüSahin Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 45 4 Ağustos 2024 #3 Quistin dedi: Kullandığınız driver belki sorun çıkarıyordur farklı surümleri deneyin bi. Genişletmek için tıkla... son sürüm driver başka görünmüyor.
Quistin dedi: Kullandığınız driver belki sorun çıkarıyordur farklı surümleri deneyin bi. Genişletmek için tıkla... son sürüm driver başka görünmüyor.