Intel® Core™ i3-10100F geliyor!

Cidden bu kadar güçlüyse AMD'nin atağını merak ediyorum. Yine kullanıcıya oldukça fazla yarayacak bir gelişme!

3100 ile çok benzer bir işlemci zaten hangisi daha uygun olursa o daha mantıklı.

Daha çok 3300X ile benzer diyelim ona, işlemciye yüklenilen durumlarda genel olarak R3 3100'den daha iyi ekran kartı besleme potansiyeli sunabilip, tekli çekirdek performansı ve çekirdek saat hızlarının yüksek olması avantajı noktasında genel olarak 3300X'in ensesine kadar yaklaşabiliyor. Ama tabii ki genel kullanım standartları açısından ortalamaya vurulursa görünen tablo daha çok R3 3100 muadili seviyesinde. Bu noktada belirttiğiniz gibi hangisi kullanıcının kullanım amacına göre daha iyi hizmet edecekse o anki kura bağlı olarak bileşenlerin fiyatlarına göre sağlıklı tavsiyelerde bulunabilir.

Sen nasıl AMD'ye(veya Intel'e)kötü dersin bre hadsiz(!)

AMD fanboyu: Ya abi AMD “fepe” 1600 ile i7 10.nesili geçiyorum yha. Intel pahalı aga. Sitede Intel işlemcili sistem öneren olur hemen kızgın surat bas hocam bune AMD 3100 10100 ‘den daha iyi derler. Sonra birisi bilgilendirme amaçlı yazar 3300X dengi diye hayır 3100 daha iyi der adam çünkü.

Intel fanboyu: Abi işlemci serisine ben dikkat etmem pek i7 veya i5 al gitsin önemli AMD ısınıyor derler genellikle (soket yapıları pek umrunda olanıda var olmayanıda bazı seriler için geçerli ucuz cok eski işlemci ise zaten soket yapısı yani geleceğe dönüklüğün bir anlamı yok 8 senelik bir işlemci için. Zaten miladını doldurmuş anakarta sahip.)

Türkiye'ye gelir mi?
R3 3100 mü i3 10100FMI almak mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…