R RTD Hectopat Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2016 #1 Başlıkta yazdığım gibi i5 işlemciden 1.7 GHz hız alıyorum şu ana kadar PC ılık bile olmadı. Overclock yaparsam ısınma sorunu yaşayacağımı düşünmüyorum. Sizin fikirlerinizi almak istedim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2016
Başlıkta yazdığım gibi i5 işlemciden 1.7 GHz hız alıyorum şu ana kadar PC ılık bile olmadı. Overclock yaparsam ısınma sorunu yaşayacağımı düşünmüyorum. Sizin fikirlerinizi almak istedim.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.733 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2016 #2 O işlemci OC olmaz.
blauesbluten Kilopat Katılım 8 Aralık 2016 Mesajlar 102 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2016 #3 İşlemcinin model numarasında "K" ibaresi yer alıyorsa Overclock yapmaya müsait anlamına gelir. Ancak AMD işlemcilerde "K" ibaresi yer almaz çünkü AMD işlemciler her zaman Overclock potansiyeli var olarak üretilir.
İşlemcinin model numarasında "K" ibaresi yer alıyorsa Overclock yapmaya müsait anlamına gelir. Ancak AMD işlemcilerde "K" ibaresi yer almaz çünkü AMD işlemciler her zaman Overclock potansiyeli var olarak üretilir.