OTOFAJİ Kilopat Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2015 #1 Intel® Dual Band Wireless - AC 3160 hakkında bir bilginiz var mı ? Nasıl bir karttır. Çekim gücü ne durumdadır.
Intel® Dual Band Wireless - AC 3160 hakkında bir bilginiz var mı ? Nasıl bir karttır. Çekim gücü ne durumdadır.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2015 #2 802.11ac, Dual Band, 80MHz, 1x1 özelliklerine sahip. Kartı ayrı mı almayı düşünüyorsunuz? Yoksa seçtiğiniz bir dizüstünde mi var? Ekleme yapayım Bluetooth 4.0 desteği de var.
802.11ac, Dual Band, 80MHz, 1x1 özelliklerine sahip. Kartı ayrı mı almayı düşünüyorsunuz? Yoksa seçtiğiniz bir dizüstünde mi var? Ekleme yapayım Bluetooth 4.0 desteği de var.
O ozgurkerpic Hectopat Katılım 12 Temmuz 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2015 #3 bende bu kartı arıyorum nereden aldığını paylaşırmısın Erkan Çevik dedi: 802.11ac, Dual Band, 80MHz, 1x1 özelliklerine sahip. Kartı ayrı mı almayı düşünüyorsunuz? Yoksa seçtiğiniz bir dizüstünde mi var? Ekleme yapayım Bluetooth 4.0 desteği de var. Genişletmek için tıkla... Yeni bende bu kartı arıyorum nereden aldığını paylaşırmısın OTOFAJİ dedi: Intel® Dual Band Wireless - AC 3160 hakkında bir bilginiz var mı ? Nasıl bir karttır. Çekim gücü ne durumdadır. Genişletmek için tıkla... Yeni bende bu kartı arıyorum nereden aldığını paylaşırmısın
bende bu kartı arıyorum nereden aldığını paylaşırmısın Erkan Çevik dedi: 802.11ac, Dual Band, 80MHz, 1x1 özelliklerine sahip. Kartı ayrı mı almayı düşünüyorsunuz? Yoksa seçtiğiniz bir dizüstünde mi var? Ekleme yapayım Bluetooth 4.0 desteği de var. Genişletmek için tıkla... Yeni bende bu kartı arıyorum nereden aldığını paylaşırmısın OTOFAJİ dedi: Intel® Dual Band Wireless - AC 3160 hakkında bir bilginiz var mı ? Nasıl bir karttır. Çekim gücü ne durumdadır. Genişletmek için tıkla... Yeni bende bu kartı arıyorum nereden aldığını paylaşırmısın