Fatih Başdemir Megapat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 195 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #1 Böyle bir sorun var nasıl düzelteceğim bilmiyorum. Önceden çalışıyordu, şimdi çalışmıyor. Sebebi nedir?
Böyle bir sorun var nasıl düzelteceğim bilmiyorum. Önceden çalışıyordu, şimdi çalışmıyor. Sebebi nedir?
helvaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 5.742 Çözümler 86 10 Eylül 2020 #2 Uyarıda sisteminizde başka bir performans düzenleyici program varsa onu kapatmalısınız diyor. ThrottleStop programı yüzünden olabilir.
Uyarıda sisteminizde başka bir performans düzenleyici program varsa onu kapatmalısınız diyor. ThrottleStop programı yüzünden olabilir.
Fatih Başdemir Megapat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 195 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2020 #3 Onu sildim kaldırdım ama halen aynı sorun devam ediyor bu sorun HP Omen Center'ı yükledikten sonra yükledik sonra oldu.
Onu sildim kaldırdım ama halen aynı sorun devam ediyor bu sorun HP Omen Center'ı yükledikten sonra yükledik sonra oldu.