Merhaba.
Intel(R) G41 Express chipset. Donanım kimliği.
PCI\VEN_8086&DEV_2E32&SUBSYS_836D1043&REV_03
Ekran kartım var ancak ben bilgisayarımda bircok sürücü var. Nasıl güncelleyebilirim ve hangilerini güncellemem gerekli PC için?
Austek P5G41T-X anakartım var.
BIOS American Megatrends version 11.01
Detayları görselde.
Zamanında sanırım intelin sitesinden indirilebiliyormuş ama şu an bulman çok zor, bence uğraşma. Ben ıch7'nin 2013 sürümünü bulup kurmuştum ekran sola doğru kayma yaptı zor düzelttim.
Merhaba.
Ekran kartım var ancak ben bilgisayarımda bircok sürücü var. Nasıl güncelleyebilirim ve hangilerini güncellemem gerekli PC için?
Detayları görselde.
Merhaba.
Detayları görselde.
Arkadaşlar ekran kartım Intel G41 Express Chipset. Intel sitesinde tek Windows XP'de güncelleme aracı bulunuyor. Ne yapacağım? Windows XP olanı indirdiğimde hata veriyor.
Normalde Windows 8.1 sizdekinin daha güncelini kurar fakat daha güncel sürümde benim hatırladığım OpenGL sürümü size verdiğim linkteki sürücünün OpenGL sürümünden daha eskiydi. Size verdiğim linkte ki sürücü de sizdekinden eski sürüm fakat yine de tavsiye ederim.
Normalde Windows 8.1 sizdekinin daha güncelini kurar fakat daha güncel sürümde benim hatırladığım OpenGL sürümü size verdiğim linkteki sürücünün OpenGL sürümünden daha eskiydi. Size verdiğim linkte ki sürücü de sizdekinden eski sürüm fakat yine de tavsiye ederim.