ercan5234 Centipat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 1 17 Aralık 2019 #1 Arkadaslar Intel(R) HD Graphics 4600 (PS5.0/VS5.0) yapılandırmıyor. Kaldırdım ekran kartını aygıt yöneticisinden ve geri yukledim ve bu hatayla karşılaştım. Yardım olur musnuz? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2019
Arkadaslar Intel(R) HD Graphics 4600 (PS5.0/VS5.0) yapılandırmıyor. Kaldırdım ekran kartını aygıt yöneticisinden ve geri yukledim ve bu hatayla karşılaştım. Yardım olur musnuz?
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2019 #2 Sürücüyü Aygıt yöneticisi altından yüklemeyin, güncel versiyonu indirip yükleyin. Support for Intel® Graphics Find support information, product highlights, featured content, downloads, and more for Intel® Graphics. downloadcenter.intel.com
Sürücüyü Aygıt yöneticisi altından yüklemeyin, güncel versiyonu indirip yükleyin. Support for Intel® Graphics Find support information, product highlights, featured content, downloads, and more for Intel® Graphics. downloadcenter.intel.com