Intel(R) Management Engine Interface: Bu aygıt başlatılamıyor. (Kod 10)

Makaleler
1
Daha fazla  
Windows 10 kullanıcısıydım ve bu sorunla karşılaştım. Anakartın sitesinde en son Windows 7'ye kadar sürücü desteği olduğunu görünce Windows 10 ile uyumsuz diye düşündüm ve uyumluluk modunda şuradaki chipset sekmesinden Intel Management Engine Interface sürücüsünü indirdim ve kurdum. Fakat sorun hala devam ediyordu.

Intel Management Engine Interface
[6.0.0.1179]
2.8 Mb
12/11/2010
Europe

Daha sonra denemek için Windows 7 yüklemeye karar verdim. Ama sonuç yine aynı. Sürücü üzerindeki ünlem bir türlü gitmiyor. Sorun nedir hala anlamadım.

Anakart: Gigabyte H55m-S2 (Rev. 1.3)

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kullanıcısıydım ve bu sorunla karşılaştım. Anakartın sitesinde en son Windows 7'ye kadar sürücü desteği olduğunu görünce Windows 10 ile uyumsuz diye düşündüm ve uyumluluk modunda şuradaki chipset sekmesinden Intel Management Engine Interface sürücüsünü indirdim ve kurdum. Fakat sorun hala devam ediyordu.

Intel Management Engine Interface
[6.0.0.1179]
2.8 Mb
12/11/2010
Europe

Daha sonra denemek için Windows 7 yüklemeye karar verdim. Ama sonuç yine aynı. Sürücü üzerindeki ünlem bir türlü gitmiyor. Sorun nedir hala anlamadım.

Anakart: Gigabyte H55m-S2 (Rev. 1.3)

Eki Görüntüle 254261
babacan ne yaptın bulabildin mi sorunu

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı