Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #1 Ben böyle bir driver vb bir şey kurmadım. RAM harcayan programlara bakarken karşılaştım. Nedir bu? Nasıl silebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2021
Ben böyle bir driver vb bir şey kurmadım. RAM harcayan programlara bakarken karşılaştım. Nedir bu? Nasıl silebilirim?
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.830 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #2 Çipset sürücüleri arasında. Bilgisayarda bulunması gereken bir sürücü. Intel | Data Center Solutions, IoT, and PC Innovation Intel's innovation in cloud computing, data center, Internet of Things, and PC solutions is powering the smart and connected digital world we live in. www.intel.com.tr
Çipset sürücüleri arasında. Bilgisayarda bulunması gereken bir sürücü. Intel | Data Center Solutions, IoT, and PC Innovation Intel's innovation in cloud computing, data center, Internet of Things, and PC solutions is powering the smart and connected digital world we live in. www.intel.com.tr