Intel(r) serial IO uart host Controller driveri nereden bulunur?

Emre KARAN

Megapat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Matematik Öğretmeni

700-17ısk laptop (Ideapad) cihazında yüklenmemiş sürücü mevcut.

donanım kimliği bu şekilde.

PCI\VEN_8086&DEV_A127&SUBSYS_380A17AA&REV_31

Aradığımda "Intel(r) serial IO uart host controller" olarak geçiyor ancak Lenovo sitesinde bu sürücünün bu model ile uyumlu olmadığını söylüyor.

This content is not compatible with the product you selected (700-15ısk laptop (Ideapad))."

Sürücüyü indirmemde yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Lenovo'nun kendi uygulaması üzerinden yapabilirsiniz. Ya da Intelin güncelleme için uygulaması var o da işe yarıyor.

Benim laptop modeli Thinkpad değil. Google'a aratıp ilk çıkana tıklamak benim de aklıma geldi.

Lenovo'nun kendi uygulaması üzerinden yapabilirsiniz. Ya da Intelin güncelleme için uygulaması var o da işe yarıyor.
Lenovo'nun kendi uygulamasını indirince yüklediği sürücüler yüzünden sürekli mavi ekran alıyorum.

Intel'in kendi güncelleme uygulamasını da denedim.

Benim laptop modeli Thinkpad değil. Google'a aratıp ilk çıkana tıklamak benim de aklıma geldi.

Lenovo'nun kendi uygulamasını indirince yüklediği sürücüler yüzünden sürekli mavi ekran alıyorum.
Buradaki güncelleme aracını denediniz mi ? Lenovo'nun uygulaması üzerinden indirip mavi ekran alıyorsanız belki hatanız donımsaldır. Çünkü yanlış driver indirme gibi bir durum söz konusu olmuyor.

Buradaki güncelleme aracını denediniz mi ? Lenovo'nun uygulaması üzerinden indirip mavi ekran alıyorsanız belki hatanız donımsaldır. Çünkü yanlış driver indirme gibi bir durum söz konusu olmuyor.
Mavi ekranı geçtim turuncu ve pembe ekran bile aldım ben bu sürücüler yüzüne. Kafayı yiyeceğim az kaldı. Intel Driver Support Assistantı denedim sorun bulamadı. Lenovo'yu kursam mavi ekran alıcam.

Mavi ekranı geçtim turuncu ve pembe ekran bile aldım ben bu sürücüler yüzüne. Kafayı yiyeceğim az kaldı. Intel Driver Support Assistantı denedim sorun bulamadı. Lenovo'yu kursam mavi ekran alıcam.
Aygıt yöneticisinden ekran resmi atma şansınız var mı ? Eğer Lenovo'yu kurduğunuzda hata veriyorsa donanımsal sıkıntı vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…