Intel (R) UHD Graphics güncelleme yaptıktan sonra kaldırılacak şeyler neler?

Tolga Orçun

Centipat
Daha fazla  
1693486432266.png

İnternette Intel'in sürücülerde falan güncellemesi var mı diye baktım, bir tane vardı fakat bana bunu diyordu çeviride arattım. Çevirisi şöyleydi:
Bu grafik sürücüsünü Intel'den yüklemek, bilgisayar üreticinizdeki (OEM) özelleştirmeleri kaldıracaktır.
Hewlett-Packard'da (HP) daha yeni bir grafik sürücüsü mevcutsa, bunun yerine o sürücüyü yüklemenizi öneririz. OEM sisteminize Intel sürücüsü yükleme hakkında daha fazla bilgi edinmek için bu makaleye bakın.

Güncelleme yaparsam ne gibi şeyler kaldırılacak anlamadım, yardım edecek var mı?

2 farklı driver var. Bir tanesi şu an görselde gözüken, bir diğeri ise üreticinizin genelde Windows Update aracılığıyla size gönderdiği driver. Kaldırılacak olan üreticinin gönderdiği driver. Daha güncel olduğu için bunu yüklemeniz daha performanslı olacaktır üreticiler genelde optimizasyonla falan uğraşmıyor çünkü.

Şöyle basitçe her firma (Asus, HP vb.) koydukları donanıma ekstra optimizasyonlar yapabiliyor. Bunlarıda OEM Driver ile yayınlıyor. Eğer bu özelliştirmeler varsa genel sürücüyü kurarsanız özelleştirmeler gidecektir.

Benim tercihim genelde en son sürümü olan Intel sürücüsü oluyor. Genelde firmalar belli süre sonra modelin OEM iyileştirmelerini askıya alıyor.

2 farklı driver var. Bir tanesi şu an görselde gözüken, bir diğeri ise üreticinizin genelde Windows Update aracılığıyla size gönderdiği driver. Kaldırılacak olan üreticinin gönderdiği driver. Daha güncel olduğu için bunu yüklemeniz daha performanslı olacaktır üreticiler genelde optimizasyonla falan uğraşmıyor çünkü.
Oyunlarda fps artışı olucak mı önemli olan biraz o aslında ama,özelleştirmelerin kaldırılması ne demek peki?

Oyunlarda FPS artışı olacak mı önemli olan biraz o aslında ama, özelleştirmelerin kaldırılması ne demek peki?

Özelleştirmeyi direk optimizasyon gibi düşün. Manuel senin yaptığın bir şey değil yani. Görseldekini kurman daha sağlıklı olur FPS artışı olur mu bilmem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı