Erkut Tekoğlu Kilopat Katılım 28 Temmuz 2013 Mesajlar 93 Yer İzmir Daha fazla Meslek Üniversite Öğrencisi 9 Haziran 2014 #1 Herhangi bir Raid bulunmayan, sadece Ssd ve Hdd'den oluşan sisteme performans artışı için IRS kurup özel bir ayar yapmaya gerek var mı?
Herhangi bir Raid bulunmayan, sadece Ssd ve Hdd'den oluşan sisteme performans artışı için IRS kurup özel bir ayar yapmaya gerek var mı?
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 9 Haziran 2014 #2 Gerekli değil bence. Ayrıca şu makaleye bir göz atın.
Erkut Tekoğlu Kilopat Katılım 28 Temmuz 2013 Mesajlar 93 Yer İzmir Daha fazla Meslek Üniversite Öğrencisi 9 Haziran 2014 #3 Sercan Canpolat dedi: Gerekli değil bence. Ayrıca şu makaleye bir göz atın. Genişletmek için tıkla... Evet, bütün ayarlar yapılı.
Sercan Canpolat dedi: Gerekli değil bence. Ayrıca şu makaleye bir göz atın. Genişletmek için tıkla... Evet, bütün ayarlar yapılı.
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 9 Haziran 2014 #4 Öyleyse keyfinize bakınız. Donanım olmadan yazılımla bir performans olamaz.
M Mertcan Başel Ziyaretçi 9 Haziran 2014 #5 Bu yazılım HDD'yi hızlandırır. İlla kullanmalısınız demiyorum ama kullansanız size faydası olur.
Onur Yontar Megapat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 88 Yer Muğla\Milas Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik 9 Haziran 2014 #6 Silinen üye dedi: Bu yazılım HDD'yi hızlandırır. İlla kullanmalısınız demiyorum ama kullansanız size faydası olur. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa katılıyorum ben de RAM fazla kullanıyor diye sildim. Sonra fark ettim ki görev yöneticisinde HDD kullanımı hep %100. Bunu yükledim. Hissedilir bir fark yaşadım bence yükle . Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2014
Silinen üye dedi: Bu yazılım HDD'yi hızlandırır. İlla kullanmalısınız demiyorum ama kullansanız size faydası olur. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa katılıyorum ben de RAM fazla kullanıyor diye sildim. Sonra fark ettim ki görev yöneticisinde HDD kullanımı hep %100. Bunu yükledim. Hissedilir bir fark yaşadım bence yükle .