Atayas Megapat Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2020 #1 Merhabalar yaklaşık 1 aydan beri çalışmıyor. Açmaya çalıştığım zamanda şu hatayı alıyorum. Bilgisayarın açılış kapanış hızında yavaşlama yaşandı. Çözümünü bir türlü bulamadım. Lütfen yardım edin. Atayas dedi: Merhabalar yaklaşık 1 aydan beri çalışmıyor. Açmaya çalıştığım zamanda şu hatayı alıyorum. Bilgisayarın açılış kapanış hızında yavaşlama yaşandı. Çözümünü bir türlü bulamadım. Lütfen yardım edin. Genişletmek için tıkla... Yardım edecek birileri yok mu ? Son düzenleme: 29 Mart 2020
Merhabalar yaklaşık 1 aydan beri çalışmıyor. Açmaya çalıştığım zamanda şu hatayı alıyorum. Bilgisayarın açılış kapanış hızında yavaşlama yaşandı. Çözümünü bir türlü bulamadım. Lütfen yardım edin. Atayas dedi: Merhabalar yaklaşık 1 aydan beri çalışmıyor. Açmaya çalıştığım zamanda şu hatayı alıyorum. Bilgisayarın açılış kapanış hızında yavaşlama yaşandı. Çözümünü bir türlü bulamadım. Lütfen yardım edin. Genişletmek için tıkla... Yardım edecek birileri yok mu ?
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 29 Mart 2020 #2 Sürücü güncellemesi yapmanız lazım cihazın(anakartınızın) sitesinde vardır diye düşünüyorum yoksa harici bir driver güncelleme programı ile deneyin.
Sürücü güncellemesi yapmanız lazım cihazın(anakartınızın) sitesinde vardır diye düşünüyorum yoksa harici bir driver güncelleme programı ile deneyin.
Atayas Megapat Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2020 #3 poyraz_42 dedi: Sürücü güncellemesi yapmanız lazım cihazın(anakartınızın) sitesinde vardır diye düşünüyorum yoksa harici bir driver güncelleme programı ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım laptop...
poyraz_42 dedi: Sürücü güncellemesi yapmanız lazım cihazın(anakartınızın) sitesinde vardır diye düşünüyorum yoksa harici bir driver güncelleme programı ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım laptop...
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 29 Mart 2020 #4 Anladım dediğim gibi driver güncelleme programı ile bir taratma yapın örnek olarak Driver Booster güzeldir.
Anladım dediğim gibi driver güncelleme programı ile bir taratma yapın örnek olarak Driver Booster güzeldir.
Atayas Megapat Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2020 #5 poyraz_42 dedi: Anladım dediğim gibi driver güncelleme programı ile bir taratma yapın örnek olarak Driver Booster güzeldir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dediğinizi yaptım sıkıntım çözüldü.
poyraz_42 dedi: Anladım dediğim gibi driver güncelleme programı ile bir taratma yapın örnek olarak Driver Booster güzeldir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dediğinizi yaptım sıkıntım çözüldü.
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 29 Mart 2020 #6 Sevindim. İyi akşamlar.