Intel RST sürücüsü linki sitede yok

yasartaa

Femtopat
Daha fazla  
Sevgili @Recep Baltaş ve Technopat ekibi öncelikle herkese merhaba. Recep Baltaş 11. nesil Intel işlemcilerde kurulum kısmında diskin görünmemesi sebebiyle Windows 10 ve 11 kurulumu gerçekleştirilemiyordu. @Recep Baltaş bununla ilgili kurulum esnasında manuel bir şekilde Intel RST sürücüsünü yüklemeyi bir videosunda anlatmıştı. Videonun altında verdiği linkte 3 farklı dosya indirme seçeneği vardı ve bunlardan indirmemiz gereken dosya aralarından bir tanesiydi. Fakat Intel'in sitesinden bu dosyalardan 2 tanesi kaldırılmış ve sürücüleri yüklememizi sağlayan dosya da bunlardan biriydi. Ben şimdi bilgisayarıma format atacağım ve giriş kısmında disklerim görünmüyor. Yardım edebilir misiniz?

Ayrıca @Recep Baltaş 'ın technopat sitesinde yayınladığı makalesindeki dosyanın indirme linkine de an itibariyle ulaşılamıyor çünkü intelin sitesinden kaldırılmış

Eskinden yapmışdım evet dediğiniz gibi vardı amma şimdi yok.
Belki yedekde vardır bulursam haber veririrm.
Şanslısınız hocam buldum.
Umarım aradığınız dosya budur.

Umarım yardımcı olmuşumdur .D

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim yanıtınız için fakat intelin neden böyle birşey yaptığını da bi yandan merak ettim. Çünkü 3 linkten bi tanesini bırakmışlar sadece ve ben o bıraktıkları linki yükledim kurdum ama yine de pek birşey değişmedi yani bi işe yaramadı. Bu saatten sonra windows yüklemeye çalışanlar bu durumla ilgili ne yapacak mesela yani bununla ilgili herkesi aydınlatma maksatlı @Recep Baltaş da açıklama yapsa çok iyi olacak. Tekrardan yanıtınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı