G gezer3082 Kilopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 767 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2014 #11 Muhammed Ali dedi: Madem daha iyi git onu al o zaman sistemi alacak olan ben değilim. Sistemi değiştirmek istemiyorum diyorsun bana başka işlemcinin daha iyi olduğunu söylüyorsun. Genişletmek için tıkla... Zaten onu alıcam.
Muhammed Ali dedi: Madem daha iyi git onu al o zaman sistemi alacak olan ben değilim. Sistemi değiştirmek istemiyorum diyorsun bana başka işlemcinin daha iyi olduğunu söylüyorsun. Genişletmek için tıkla... Zaten onu alıcam.
BleakCyber Hectopat Katılım 2 Eylül 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2014 #12 İşlemci konusunda benimde şuan üzerinde durduğum i5 4690 var. Şuan ki işlemcinin üstüne 40 tl daha eklenip Vatan Bilgisayardan alınabilir, sizi memnun edecektir. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2014
İşlemci konusunda benimde şuan üzerinde durduğum i5 4690 var. Şuan ki işlemcinin üstüne 40 tl daha eklenip Vatan Bilgisayardan alınabilir, sizi memnun edecektir.