Arkadaşlar Intel sistem topluyorum, 2400 ile 2666 MHz RAM arasında 50-60 TL var. Ama Intel'in, Ryzen gibi RAM seçmediğini duydum. Bu farka değer bir performans farkı var mı peki?
İşlemcinizin ve anakartınızın desteklediği MHz dışındaki her seçim gereksiz israf olur. 2133 MHz kullanıyorum gayet memnunum CL14 olması bir artısı tabi.
İşlemcinizin ve anakartınız desteklediği MHz dışındaki her seçim gereksiz israf olur. 2133 MHz kullanıyorum gayet memnunum CL14 olması bir artısı tabi.
Yani çok bir performans farkı olmaz size hissettirmez bile o farkı ama bütçe sizin varsa paranız 2666 MHz daha iyi bir tercih işlemciniz nedir? 8. nesillerden hangisi
Yani çok bir performans farkı olmaz size hissettirmez bile o farkı ama bütçe sizin varsa paranız 2666 MHz daha iyi bir tercih işlemciniz nedir? 8. nesillerden hangisi
2666 MHz aradaki fiyat farkı sorun değilse uygundur. 2400 MHz ile pek size fark ettirecek bir performans farkı olmaz. Özellikle oyunlarda bazı oyunlarda 3-5 FPS fazlaya yol açar hepsi bu.
2666 MHz aradaki fiyat farkı sorun değilse uygundur. 2400 MHz ile pek size fark ettirecek bir performans farkı olmaz. Özellikle oyunlarda bazı oyunlarda 3-5 FPS fazlaya yol açar hepsi bu.