Intel sisteme 1600MHz RAM takılır mı?

bekir2451

Femtopat
Daha fazla  
Anakartda böyle bir şey yazıyor. R RAM olarak 1066 MHz destekliyor, 1600 MHz RAM takarsam çalıştırır mı? Ne gibi sorunlar yaşarım? 2 GB 1066 MHz DDR3 RAM var yanına 4 GB 1600 MHz DDR 3 RAM eklemek istiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    30,3 KB · Görüntüleme: 53
Anakartda böyle bir şey yazıyor. R RAM olarak 1066 MHz destekliyor, 1600 MHz RAM takarsam çalıştırır mı? Ne gibi sorunlar yaşarım? 2 GB 1066 MHz DDR3 RAM var yanına 4 GB 1600 MHz DDR 3 RAM eklemek istiyorum. Yardımcı olur musunuz?

1066 MHz destekliyor Max'siz 1600 MHz taksanızda 1066 MHz de çalışır.

CPU-Z mainboard sekmesinden anakart modelinizi paylaşır mısınız ?

Lenovo lancer 5a6. Çok anlamıyorum hocam dediğin programıda indiremedim.

Lenovo lancer 5A6.

Şimdi şöyle yap o RAM'i sat 4+4 set tak çünkü uyumsuzluk hatsafada olur ben mesela araçtırdım bende senin gibi düşünüyorudm uyumsuzluk çıkar dediler bir de cihazımın RAM'i satılmıyordu nedense servisine ücretini verdim aynı RAM'i takmış uyumsuzluk çıkarır farklı RAM'lar mesela cihazdari RAM 1333 MHz olsa başka RAM'de 1333 MHz olmasına rahmen çıkarabiliyor onun için aynı RAM takmanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı