Intel sistemi AMD sisteme çevirmek

Mehmet55503

Kilopat
Katılım
19 Haziran 2018
Mesajlar
82
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar elimde i5 9400F'li bir sistem var. Ben R5 3600'lü bir sistem yapmak istiyorum. Anakarttan başka bir şey değişecek mi bir de anakart önerir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart olarak B450M'a Pro Max'ı öneririm şu an Ryzen 5 3600 ile kullanıyorum. Kişisel yorumum BIOS'unu kullanmak diğerlerine göre daha kolay diye düşünüyorum ASUS vardı önce mesela MSI daha kolay geldi bana ve MSI Dragon Center'den de kolaylıkla undervolt vb. yapabilirsin veya fan ayarlarını kolaylıkla BIOS'a girmeden değiştirebilirsin. Bütçen 600-700 üstü ise MSI B450 GAMING Plus Max anakartı da gayet iyi veya MSI B450 Tomahawk. Bu ikisi biraz pahalı ama bütçen varsa neden olmasın.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı