Intel Skylake Core i3 6100 Sistem Toplama

Ragnar0007

Megapat
Daha fazla  
Merhaba tüm yaz sistem toplamak istedim hep bir engel çıktı olmadı.
Bu sefer ay başında çok büyük ihtimalle bir sistem alıyorum. Uzun araştırmalar sonucu eski bir sistem değil güncel bir sistem toplamaya karar verdim.

Gördünüz gibi ekran kartı yok ve SSD yok. Bunları ilerde almayı düşünüyorum. Şimdi ben HD Graphics 530 ile Crysis 1-2, Assassin's creed 1-2-3 COD 5-6-7-8 Total war Rome 2 GTA 4 ve işte eski bilgisayarımın açmadığı bir çok oyun ile idare edeceğim. Seneye ise uygun ve darboğaz olmayan bir ekran kartı takarak sistemimi geliştiririm. Sizce böyle yapmam akıllıca olur mu ? Yani bütçem yok anca bu kadar. Mutlaka yorumlarınızı bekliyorum.

Evet iyi olur. O dediğin oyunları HD Graphics 530 rahat oynatır.

Ram 2400mhz ? 2133mhz olması lazım anakrtın 2133mhz ye kadar desteklıor

Bence 200 TL daha bütçe yarat ve en az İ5 6400 al işlemci olarak. İleriye dönük daha iyi sonuç alırsın ve ilerde parça değiştirip makinayı güçlendirmen daha kolay olur.

Bence 200 TL daha bütçe yarat ve en az İ5 6400 al işlemci olarak. İleriye dönük daha iyi sonuç alırsın ve ilerde parça değiştirip makinayı güçlendirmen daha kolay olur.

Herkeste neden i5 6400 sevdası var anlamıyorum. Şuan bende i3 6100 işlemci var gayet memnumum tabi ileride yükseltmem de kolay olacak. Z170 yonga setli anakartım var. 7.nesil 1151 destekleyecek sanırım K serisi işlemci taktım mı tamamdır.

Seninde dediğin gibi işlemciyi değiştirmekten bahsediyorusun. Senin memnuniyetin anakarttan ayrıca işlemcinden değil. İlerde 7. nesil işlemciler çıktığında i3 ü değiştirme ihtiyacın i5 e nazaran daha çabuk ve önce olacaktır.

Evet ama gelecekteki oyunları bilemeyiz bir sıkıntı olmazsa uzun süre güncellemem.

Evet ama gelecekteki oyunları bilemeyiz bir sıkıntı olmazsa uzun süre güncellemem.
Zaten fikir bunun adı. Herkesin fikri kendine. Şahsen benim fikrim 200 lira için İ3 almam mesela en az İ5 alırım. Saygılar.

Zaten fikir bunun adı. Herkesin fikri kendine. Şahsen benim fikrim 200 lira için İ3 almam mesela en az İ5 alırım. Saygılar.

İ5 6400' de üst seviye kartlar da darboğaz yapıyor. Tabi arkadaşa kalmış bir durum. Yani geleceği bilmeden uzun ömürlü diyemeyiz çünkü teknoloji çok hızlı gelişiyor.

İ5 6400' de üst seviye kartlar da darboğaz yapıyor. Tabi arkadaşa kalmış bir durum. Yani geleceği bilmeden uzun ömürlü diyemeyiz çünkü teknoloji çok hızlı gelişiyor.
Dostum hiçbirşey bilmediğin anlaşıldı şuan ben başka birşey yazmayacağım son olarak şunu söyleyebilirim ki İ5 6400 1070 de bile darboğaz yapmıyor. 1080 den emin değilim ama onda da darboğaz olacağını sanmıyorum. Araştırmadan bilmeden yorum yapma kardeşim başka birşey yazmıyorum ben sana daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…