Satılık Intel Skylake Core i3 6100

Onur Saydam

Megapat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Profil Kapağı
1525095460
Iki buçuk hafta önce satın aldım işlemciyi, cok iyi performansi var ancak i5e gecmek istediğimden dolayı satıyorum.

1151 pin ve DDR4 desteklidir. 3,7 Ghz hizi ve 4 mantıksal işlemcisi vardır, işlemci tek başına Gta V oynatıyor.

En ufak arizasi yoktur sifirdan farksizdir kutusu faturasi ve 3 yil garantisi devam etmektedir.

360 liradan satıyorum.

Son düzenleme:
Bi link atın 380 liralık? Ürünün toptancı fiyatı Kdv dahil 387 Lira. Toptancidan ucuz satan bi yer varsa bilgilendirin ordan siparis verelim parcalari artik bosa masraf olmasin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Demekki dolar dusukken almislar ellerinde kalmis satamamislar veya yurtdisindan getirmisler vs. Urunun toptanci fiyati yani bayi fiyati turkiye geneli 387 lira.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kardesim ben neyi nasil almislar bilemem. Sadece verdigim site guvenilir bir sitedir ve urunun fiyati o dur. 5 lira verip sifir almak varken neden ikinci el alalim. Hani istersen bu fiyattan satmaya devam edebilirsin. Ben kardeslerime yol gosterdim sadece. Flash tv saticilari gibi 5 TL fark ile sifirini veriyorum demiyorum. Benim kârım olmayacak bu isten. Sadece para kolay kazanilmiyor, insanlar zarar etmesin istiyorum.

Onur bey 5074862350 vatsaptan mesaj atarsanız gorüşelim

@Onur Saydam eğer işlemcinizi satarsanız elimde 3 aylık i5 6600 işlemci var, vatan bilgisayardan alınma, garanti/fatura mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…