blackeagle03
Kilopat
Arkadaşlar bir termal macun yenileyim dedim, başıma bela oldu. Oturtamiyorum fanın ayaklarını anakarta. Bir sorun var değil mi ayaklarında bir bakabilir misiniz?
Yanlışınız var hocam. O soğutucuyu anakarta takmak için herhangi bir plakaya gerek yok. O yuvalar zaten o şekilde boş olması gerekiyor.Arkasındaki plaka çıkmış.
Onu tekrar takıp işlemci soğutucuyu o şekilde takman gerekiyor.
Pardon.Yanlışınız var hocam. O soğutucuyu anakarta takmak için herhangi bir plakaya gerek yok. O yuvalar zaten o şekilde boş olması gerekiyor.
Hocam elinizde tuttuğunuz soğutucunun, önce beyaz uçlarını anakarttaki yuvalara oturtun. Ama bunu yaparken, siyah uçları, beyaz uçların içinden yukarı doğru çekin. Yani siyah uçlar, beyaz uçların içinde olmaması lazım ilk oturturken. Beyaz uçları oturttuktan sonra, siyah uçların üstünden aşağıya doğru bastırın ve düz tornavida yardımı ile çevirip kilitleyin.Arkadaşlar bir termal macun yenileyim dedim, başıma bela oldu. Oturtamiyorum fanın ayaklarını anakarta. Bir sorun var değil mi ayaklarında bir bakabilir misiniz?
Estağfurullah hocam sıkıntı yok. Hata biz insanlar için. Allah'a emanet olun.Pardon.
Benim kendi AMD işlemcimde alt plaka çıkmıştı ve bu yüzden takamamıştım.
Yanlış bilgi verdiysem özür dilerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.