Arkadaşlar bir termal macun yenileyim dedim, başıma bela oldu. Oturtamiyorum fanın ayaklarını anakarta. Bir sorun var değil mi ayaklarında bir bakabilir misiniz?
Arkadaşlar bir termal macun yenileyim dedim, başıma bela oldu. Oturtamiyorum fanın ayaklarını anakarta. Bir sorun var değil mi ayaklarında bir bakabilir misiniz?
Hocam elinizde tuttuğunuz soğutucunun, önce beyaz uçlarını anakarttaki yuvalara oturtun. Ama bunu yaparken, siyah uçları, beyaz uçların içinden yukarı doğru çekin. Yani siyah uçlar, beyaz uçların içinde olmaması lazım ilk oturturken. Beyaz uçları oturttuktan sonra, siyah uçların üstünden aşağıya doğru bastırın ve düz tornavida yardımı ile çevirip kilitleyin.
Fanı takabildim arkadaşlar teşekkürler. Siyah uçları çok zor beyazın içinden alabildim. İşlemcim ısınıyor ama hala pişman oldum yenilediğime, sanki önceden bu kadar ısınmıyordu hatta.
Şu an hiçbir sorun yok. Tam oturdu yerine, anakartın arkasından da kontrol ettim. Neden böyle oldu bende anlamadım. 85 derecelere kadar çıkıyor. Bence normal değil. Termal macunu da ince sürdüm aslında çok.