U uıop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.188 Çözümler 5 8 Temmuz 2023 #1 60mm Intel stok fanım var. Biraz kirli. İşlemcim de Xeon 3450 ve Çin'den gelen dandik termal macun sürülü o kadar dandik ki 3 saatte kurumuş yok olmuş. Her neyse bu stok fanın kapak ağız kısmı fanın döndüğü yer nasıl çıkarılıyor?
60mm Intel stok fanım var. Biraz kirli. İşlemcim de Xeon 3450 ve Çin'den gelen dandik termal macun sürülü o kadar dandik ki 3 saatte kurumuş yok olmuş. Her neyse bu stok fanın kapak ağız kısmı fanın döndüğü yer nasıl çıkarılıyor?
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #2 Orada kapak yok. Üstünde etiket olur o etiketi açıp 1-2 damla makine yağı damlat. Dediğin kısım direkt motor oluyor zorlama yoksa fan elinde kalır.
Orada kapak yok. Üstünde etiket olur o etiketi açıp 1-2 damla makine yağı damlat. Dediğin kısım direkt motor oluyor zorlama yoksa fan elinde kalır.
U uıop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.188 Çözümler 5 8 Temmuz 2023 #3 Hüseyin42 dedi: Orada kapak yok. Üstünde etiket olur o etiketi açıp 1-2 damla makine yağı damlat. Dediğin kısım direkt motor oluyor zorlama yoksa fan elinde kalır. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et adam burda direk yandan bş açıp çıkarıyor kolayca yanlışmı anladınız acaba
Hüseyin42 dedi: Orada kapak yok. Üstünde etiket olur o etiketi açıp 1-2 damla makine yağı damlat. Dediğin kısım direkt motor oluyor zorlama yoksa fan elinde kalır. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et adam burda direk yandan bş açıp çıkarıyor kolayca yanlışmı anladınız acaba
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #4 Üstündeki plastik yeri diyorsun sandım. Metal bloğu çentikler tutuyor kırmayacak şekilde iki taraftan hafif esnetin kendi çıkar.
Üstündeki plastik yeri diyorsun sandım. Metal bloğu çentikler tutuyor kırmayacak şekilde iki taraftan hafif esnetin kendi çıkar.
U uıop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.188 Çözümler 5 8 Temmuz 2023 #5 Hüseyin42 dedi: Üstündeki plastik yeri diyorsun sandım. Metal bloğu çentikler tutuyor kırmayacak şekilde iki taraftan hafif esnetin kendi çıkar. Genişletmek için tıkla... tamamdır
Hüseyin42 dedi: Üstündeki plastik yeri diyorsun sandım. Metal bloğu çentikler tutuyor kırmayacak şekilde iki taraftan hafif esnetin kendi çıkar. Genişletmek için tıkla... tamamdır