Arda1246598 Decapat Katılım 25 Nisan 2019 Mesajlar 269 5 Mayıs 2021 #1 Merhaba, sipariş ettiğim termal macun dün geldi. Ben de hemen süreyim dedim. Oyun oynadıktan sonra vidalarını söktüm ama kablo bir türlü çıkmıyor. Bu sıcaklığı yüzünden midir? Sizce nedendir ya da videosu varsa atar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2021
Merhaba, sipariş ettiğim termal macun dün geldi. Ben de hemen süreyim dedim. Oyun oynadıktan sonra vidalarını söktüm ama kablo bir türlü çıkmıyor. Bu sıcaklığı yüzünden midir? Sizce nedendir ya da videosu varsa atar mısınız?
KS KS Arda1246598 Decapat Katılım 25 Nisan 2019 Mesajlar 269 5 Mayıs 2021 #21 kerb dedi: Eki Görüntüle 1008083 İki plastiğin birleştiği yere tırnağınızı sokun ve tırnağınızı kırmayacağınız şekilde kabloyu yukarı itin. Genişletmek için tıkla... Tırnağımın olmaması dışında sorun yok . Artı 0 Eksi
kerb dedi: Eki Görüntüle 1008083 İki plastiğin birleştiği yere tırnağınızı sokun ve tırnağınızı kırmayacağınız şekilde kabloyu yukarı itin. Genişletmek için tıkla... Tırnağımın olmaması dışında sorun yok .
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 5 Mayıs 2021 #22 İşlemci fanını çıkarıp takmak bu kadar zor olamamalı arkadaşlar lütfen yapmayın. 4 tane vida ve bir adet kablodan ibaret stok soğutucular. Artı 0 Eksi
İşlemci fanını çıkarıp takmak bu kadar zor olamamalı arkadaşlar lütfen yapmayın. 4 tane vida ve bir adet kablodan ibaret stok soğutucular.
duff1337 Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 415 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #23 Hocam kabloyu çıkaramadıysanız sadece fanı çıkartın ve macunu uygulayın. Stok fanı bir elinizde tutarsınız. Daha kolay olur. Artı 0 Eksi
Hocam kabloyu çıkaramadıysanız sadece fanı çıkartın ve macunu uygulayın. Stok fanı bir elinizde tutarsınız. Daha kolay olur.
Snoop TOK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Aralık 2016 Mesajlar 1.561 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A320M-K Ryzen 5 1600AF Kioxia 500 GB M.2 SSD 12 GB RAM RX 580 8GB Thermaltake 550 Watt Yarı Modüler PSU Zalman Z11 NEO Cinsiyet Erkek Meslek Ticaret, Öğrenci 5 Mayıs 2021 #24 kerb dedi: İşlemci fanını çıkarıp takmak bu kadar zor olamamalı arkadaşlar lütfen yapmayın. 4 tane vida ve bir adet kablodan ibaret stok soğutucular. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bilgisiz biraz. Artı 0 Eksi
kerb dedi: İşlemci fanını çıkarıp takmak bu kadar zor olamamalı arkadaşlar lütfen yapmayın. 4 tane vida ve bir adet kablodan ibaret stok soğutucular. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bilgisiz biraz.
KS KS Arda1246598 Decapat Katılım 25 Nisan 2019 Mesajlar 269 5 Mayıs 2021 #25 Snoop TOK dedi: Sıkıntı yok elektiriği kesip elinizi anakartın üzerine koyun ve kabloyu çekin. Genişletmek için tıkla... Fanı kaldırıp yaparsam olur mu sizce? Artı 0 Eksi
Snoop TOK dedi: Sıkıntı yok elektiriği kesip elinizi anakartın üzerine koyun ve kabloyu çekin. Genişletmek için tıkla... Fanı kaldırıp yaparsam olur mu sizce?
alidenjz Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.300 Çözümler 2 Yer Türkiye Cumhuriyeti 5 Mayıs 2021 #26 kerb dedi: İşlemci fanını çıkarıp takmak bu kadar zor olamamalı arkadaşlar lütfen yapmayın. 4 tane vida ve bir adet kablodan ibaret stok soğutucular. Genişletmek için tıkla... İntel de vida var mı ? Artı 0 Eksi
kerb dedi: İşlemci fanını çıkarıp takmak bu kadar zor olamamalı arkadaşlar lütfen yapmayın. 4 tane vida ve bir adet kablodan ibaret stok soğutucular. Genişletmek için tıkla... İntel de vida var mı ?
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 5 Mayıs 2021 #27 alidenjz dedi: İntel de vida var mı ? Genişletmek için tıkla... Evet plastik klips vidalar var. Artı 0 Eksi
Casillas Ronaldo Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 5 Mayıs 2021 #28 kerb dedi: İşlemci fanını çıkarıp takmak bu kadar zor olamamalı arkadaşlar lütfen yapmayın. 4 tane vida ve bir adet kablodan ibaret stok soğutucular. Genişletmek için tıkla... Benim ki eski vida yok değişik plastik bir parça var. Artı 0 Eksi
kerb dedi: İşlemci fanını çıkarıp takmak bu kadar zor olamamalı arkadaşlar lütfen yapmayın. 4 tane vida ve bir adet kablodan ibaret stok soğutucular. Genişletmek için tıkla... Benim ki eski vida yok değişik plastik bir parça var.
duff1337 Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 415 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #29 Snoop TOK dedi: Arkadaş bilgisiz biraz. Genişletmek için tıkla... Hocam intel stok fanda vida yok ama siz bilirsiniz. Adama bilgisiz demek yerine yardım etseniz daha iyi olmaz mı? Artı 0 Eksi
Snoop TOK dedi: Arkadaş bilgisiz biraz. Genişletmek için tıkla... Hocam intel stok fanda vida yok ama siz bilirsiniz. Adama bilgisiz demek yerine yardım etseniz daha iyi olmaz mı?
KS KS Arda1246598 Decapat Katılım 25 Nisan 2019 Mesajlar 269 5 Mayıs 2021 #30 Snoop TOK dedi: Arkadaş bilgisiz biraz. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 vidanın altında beyaz bir yer var onları nasıl sökeceğim? Artı 0 Eksi
Snoop TOK dedi: Arkadaş bilgisiz biraz. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 vidanın altında beyaz bir yer var onları nasıl sökeceğim?