Arda1246598 Decapat Katılım 25 Nisan 2019 Mesajlar 269 5 Mayıs 2021 #1 Merhaba, sipariş ettiğim termal macun dün geldi. Ben de hemen süreyim dedim. Oyun oynadıktan sonra vidalarını söktüm ama kablo bir türlü çıkmıyor. Bu sıcaklığı yüzünden midir? Sizce nedendir ya da videosu varsa atar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2021
Merhaba, sipariş ettiğim termal macun dün geldi. Ben de hemen süreyim dedim. Oyun oynadıktan sonra vidalarını söktüm ama kablo bir türlü çıkmıyor. Bu sıcaklığı yüzünden midir? Sizce nedendir ya da videosu varsa atar mısınız?
alidenjz Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.300 Çözümler 2 Yer Türkiye Cumhuriyeti 5 Mayıs 2021 #31 kerb dedi: Evet plastik klips vidalar var. Genişletmek için tıkla... Bende demir olarak anladım. O yüzden sordum. Tornavida falan gerekmiyordu hatta. Artı 0 Eksi
kerb dedi: Evet plastik klips vidalar var. Genişletmek için tıkla... Bende demir olarak anladım. O yüzden sordum. Tornavida falan gerekmiyordu hatta.
Casillas Ronaldo Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 5 Mayıs 2021 #32 alidenjz dedi: Bende demir olarak anladım. O yüzden sordum. Tornavida falan gerekmiyordu hatta. Genişletmek için tıkla... Ben onları tam oturtamadım. Artı 0 Eksi
alidenjz dedi: Bende demir olarak anladım. O yüzden sordum. Tornavida falan gerekmiyordu hatta. Genişletmek için tıkla... Ben onları tam oturtamadım.
alidenjz Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.300 Çözümler 2 Yer Türkiye Cumhuriyeti 5 Mayıs 2021 #33 Casillas Ronaldo dedi: Ben onları tam oturtamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam çevireceksiniz çıt çıt dönecek sonra bastırıp ram takar gibi oturtacaksınız. Artı 0 Eksi
Casillas Ronaldo dedi: Ben onları tam oturtamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam çevireceksiniz çıt çıt dönecek sonra bastırıp ram takar gibi oturtacaksınız.
Casillas Ronaldo Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 5 Mayıs 2021 #34 alidenjz dedi: Hocam çevireceksiniz çıt çıt dönecek sonra bastırıp RAM takar gibi oturtacaksınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sağ olun. Artı 0 Eksi
alidenjz dedi: Hocam çevireceksiniz çıt çıt dönecek sonra bastırıp RAM takar gibi oturtacaksınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sağ olun.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 5 Mayıs 2021 #35 Çapraz şekilde bastıracaksınız üstüne. Casillas Ronaldo dedi: Ben onları tam oturtamadım. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Çapraz şekilde bastıracaksınız üstüne. Casillas Ronaldo dedi: Ben onları tam oturtamadım. Genişletmek için tıkla...
KS KS Arda1246598 Decapat Katılım 25 Nisan 2019 Mesajlar 269 5 Mayıs 2021 #36 alidenjz dedi: Hocam çevireceksiniz çıt çıt dönecek sonra bastırıp RAM takar gibi oturtacaksınız. Genişletmek için tıkla... Aga fanı oturtamıyorum bacakları açılmış. Artı 0 Eksi
alidenjz dedi: Hocam çevireceksiniz çıt çıt dönecek sonra bastırıp RAM takar gibi oturtacaksınız. Genişletmek için tıkla... Aga fanı oturtamıyorum bacakları açılmış.
alidenjz Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.300 Çözümler 2 Yer Türkiye Cumhuriyeti 5 Mayıs 2021 #37 Arda1246598 dedi: Aga fanı oturtamıyorum bacakları açılmış. Genişletmek için tıkla... Siz bence bilgisayarcıya gidin buradan daha fazla yardımcı olamıyoruz. Artı 0 Eksi
Arda1246598 dedi: Aga fanı oturtamıyorum bacakları açılmış. Genişletmek için tıkla... Siz bence bilgisayarcıya gidin buradan daha fazla yardımcı olamıyoruz.
KS KS Arda1246598 Decapat Katılım 25 Nisan 2019 Mesajlar 269 5 Mayıs 2021 #38 alidenjz dedi: Siz bence bilgisayarcıya gidin buradan daha fazla yardımcı olamıyoruz. Genişletmek için tıkla... Açık mıdır şu an . Artı 0 Eksi
alidenjz dedi: Siz bence bilgisayarcıya gidin buradan daha fazla yardımcı olamıyoruz. Genişletmek için tıkla... Açık mıdır şu an .
alidenjz Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.300 Çözümler 2 Yer Türkiye Cumhuriyeti 5 Mayıs 2021 #39 Arda1246598 dedi: Açık mıdır şu an . Genişletmek için tıkla... Evet o da var bu nasıl bir fan hiç anlamadım. Artı 0 Eksi
Arda1246598 dedi: Açık mıdır şu an . Genişletmek için tıkla... Evet o da var bu nasıl bir fan hiç anlamadım.
KS KS Arda1246598 Decapat Katılım 25 Nisan 2019 Mesajlar 269 5 Mayıs 2021 #40 Casillas Ronaldo dedi: Ben işlemci stok fanını söktüm geri takamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende aynısını yaşadım macun da süremedim. alidenjz dedi: Evet o da var bu nasıl bir fan hiç anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara bir şey olacak diye çok korkuyorum hiç ellemeyeceğim 2 ayağı boşta kullanırsam bir şey olur mu? alidenjz dedi: Evet o da var bu nasıl bir fan hiç anlamadım. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hepinize fanı söktüm sonunda fan ayaklarını da düzelttim. alidenjz dedi: Evet o da var bu nasıl bir fan hiç anlamadım. Genişletmek için tıkla... Reis sürdüm macunu açtım PC'yi çok fan sesi geliyor sence nedendir? Son düzenleme: 5 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Casillas Ronaldo dedi: Ben işlemci stok fanını söktüm geri takamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende aynısını yaşadım macun da süremedim. alidenjz dedi: Evet o da var bu nasıl bir fan hiç anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara bir şey olacak diye çok korkuyorum hiç ellemeyeceğim 2 ayağı boşta kullanırsam bir şey olur mu? alidenjz dedi: Evet o da var bu nasıl bir fan hiç anlamadım. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hepinize fanı söktüm sonunda fan ayaklarını da düzelttim. alidenjz dedi: Evet o da var bu nasıl bir fan hiç anlamadım. Genişletmek için tıkla... Reis sürdüm macunu açtım PC'yi çok fan sesi geliyor sence nedendir?