Intel stok fan yerine Izoly CPU fan almaya değer mi?

Makaleler
2
İşlemcim boştayken 60 derecelerde geziyor, oyundayken 85 derecelere kadar çıkıyor.
Ben de termal macun + fan değişimi yapmayı düşünüyorum.
Bu fanı almayı düşünüyorum, sizce değer mi? Stok fana göre iş yapar mı? Daha iyisi var mı bu fiyata? Yoksa, sadece termal macun yenilemesi mi yapmalıyım?
ArCTIC-MX4 almayı düşünüyorum.
Ayrıca, attığım fan anakartıma veya işlemciye vs. uyumlu mu? Bir sorun çıkartır mı?
Anakartım:

Teşekkürler.

Benim Intel stok fan 40 dereceyi geçtiğini görmedim oyunlarda.

Termal macunu yenile belki fan değiştirmeye gerek kalmaz.

Konu hort olacak ama bana da lazımdı. 200 TL'yi geçemediğim için yorumları ve incelemeleri hoşuma giden RAMTECH T6 6 BAKIR BORULU olan soğutucuyu sipariş ettim. Bunun nasıl olduğunu bilen var mı acaba?

Ah bee Izoly. Dünyanın en iyi Gaming ürünü üreten firması (!). Şaka şaka. Git kutu kolanın üzerine fan koy Izoly'den iyidir.

Konu hort olacak ama bana da lazımdı. 200 TL'yi geçemediğim için yorumları ve incelemeleri hoşuma giden RAMTECH T6 6 BAKIR BORULU olan soğutucuyu sipariş ettim. Bunun nasıl olduğunu bilen var mı acaba?
Geçen hafta forumda biri o soğutucunun stok fandan bile kötü olduğunu yazmıştı. O bütçeyle Snowman T6 Ultra ya da Dark X94RD alın daha kalitelidir.

Geçen hafta forumda biri o soğutucunun stok fandan bile kötü olduğunu yazmıştı. O bütçeyle Snowman T6 Ultra'ya da Dark X94RD alın daha kalitelidir.

Hocam o marka zaten Snowman T6 Buraya getiren adını değiştrimiş inceleme videolarına baktım neredeyse su soğutmaya yakın bir soğutma yapıyor. Ama üstünde gelen fanlar biraz zayıfmış değiştirilirse daha da iyi oluyormuş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…