11onbir11 Kilopat Katılım 9 Kasım 2018 Mesajlar 139 23 Şubat 2021 #11 Sydraaa dedi: Fanı yağlamayı denedin mi diyecektim eski fan ise ama yeni ise de deniyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Fanı yerine iyi oturtamamışındır yada bozulmuştur olabilir..
Sydraaa dedi: Fanı yağlamayı denedin mi diyecektim eski fan ise ama yeni ise de deniyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Fanı yerine iyi oturtamamışındır yada bozulmuştur olabilir..
cilginsharkysahilde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #12 11onbir11 dedi: Fanı yerine iyi oturtamamışındır ya da bozulmuştur olabilir. Genişletmek için tıkla... Çıkartıp tekrar takmayı deneyim.
11onbir11 dedi: Fanı yerine iyi oturtamamışındır ya da bozulmuştur olabilir. Genişletmek için tıkla... Çıkartıp tekrar takmayı deneyim.
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #13 11onbir11 dedi: Fanı yerine iyi oturtamamışındır ya da bozulmuştur olabilir. Genişletmek için tıkla... Intel'in stok fanları o kadar kolay bozulcak bir fan değil ben 8 senedir kullanıyorum. Ya oturmamıştır ya da depoda çok beklemiştir yağı kurumuştur.
11onbir11 dedi: Fanı yerine iyi oturtamamışındır ya da bozulmuştur olabilir. Genişletmek için tıkla... Intel'in stok fanları o kadar kolay bozulcak bir fan değil ben 8 senedir kullanıyorum. Ya oturmamıştır ya da depoda çok beklemiştir yağı kurumuştur.
cilginsharkysahilde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #14 11onbir11 dedi: Fanı yerine iyi oturtamamışındır yada bozulmuştur olabilir.. Genişletmek için tıkla... Galiba tam oturtamamışım. Çıkartıp tekrar taktım. Şuan için sorun yok çözüldü gibi duruyor. Teşekkürler.
11onbir11 dedi: Fanı yerine iyi oturtamamışındır yada bozulmuştur olabilir.. Genişletmek için tıkla... Galiba tam oturtamamışım. Çıkartıp tekrar taktım. Şuan için sorun yok çözüldü gibi duruyor. Teşekkürler.