1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 29 Nisan 2021 #1 Nasıl takacağım? Klipslerini iyice karıştırdım. O kadar zorladım. Ama girmiyor.
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 29 Nisan 2021 #21 Baş-ül Adam dedi: Intel'in stok fanı işte. Ne beklenir ki? Genişletmek için tıkla... Gömmeyin la o kadar da, ağlayasım geliyor. 166770 dedi: Olmazsa ise kırar atarım. Genişletmek için tıkla... Mantıklı sana AMD fanı alırız. Eve koyarsın gece gündüz AMD hakkında konuşur sana. Artı 0 Eksi
Baş-ül Adam dedi: Intel'in stok fanı işte. Ne beklenir ki? Genişletmek için tıkla... Gömmeyin la o kadar da, ağlayasım geliyor. 166770 dedi: Olmazsa ise kırar atarım. Genişletmek için tıkla... Mantıklı sana AMD fanı alırız. Eve koyarsın gece gündüz AMD hakkında konuşur sana.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #22 166770 dedi: Alttaki beyaz şey kırıldı. Genişletmek için tıkla... O yüzden takmadan önce fanın üstüne bastır demiştim. Her neyse. Hayırlısı olsun. Belki daha iyi bir fana geçersiniz. Artı 0 Eksi
166770 dedi: Alttaki beyaz şey kırıldı. Genişletmek için tıkla... O yüzden takmadan önce fanın üstüne bastır demiştim. Her neyse. Hayırlısı olsun. Belki daha iyi bir fana geçersiniz.
KS KS 1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 29 Nisan 2021 #23 Baş-ül Adam dedi: O yüzden takmadan önce fanın üstüne bastır demiştim. Her neyse. Hayırlısı olsun. Belki daha iyi bir fana geçersiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten. Fan yok hocam Artı 0 Eksi
Baş-ül Adam dedi: O yüzden takmadan önce fanın üstüne bastır demiştim. Her neyse. Hayırlısı olsun. Belki daha iyi bir fana geçersiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten. Fan yok hocam
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 29 Nisan 2021 #24 166770 dedi: Alttaki beyaz şey kırıldı. Genişletmek için tıkla... Ne yaptın? Nasıl kırdın? Neyse geçmiş olsun. Her işte hayır vardır daha iyi bir fana geçersin inşallah. 557260 dedi: 9 yaşındayken kendim deneyerek buldum. Bu video yardımcı olur umarım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bak bu video güzelmiş. @166770 Bu videoya baksaydın kırmazdın, yapardın. Artı 0 Eksi
166770 dedi: Alttaki beyaz şey kırıldı. Genişletmek için tıkla... Ne yaptın? Nasıl kırdın? Neyse geçmiş olsun. Her işte hayır vardır daha iyi bir fana geçersin inşallah. 557260 dedi: 9 yaşındayken kendim deneyerek buldum. Bu video yardımcı olur umarım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bak bu video güzelmiş. @166770 Bu videoya baksaydın kırmazdın, yapardın.
KS KS 1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 29 Nisan 2021 #25 SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Ne yaptın? Nasıl kırdın? Neyse geçmiş olsun. Her işte hayır vardır daha iyi bir fana geçersin inşallah. Bak bu video güzelmiş. @166770 bu videoya baksaydın kırmazdın, yapardın. Genişletmek için tıkla... Stok fan kadar takması iğrenç bir şey yoktur herhalde. Artı 0 Eksi
SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Ne yaptın? Nasıl kırdın? Neyse geçmiş olsun. Her işte hayır vardır daha iyi bir fana geçersin inşallah. Bak bu video güzelmiş. @166770 bu videoya baksaydın kırmazdın, yapardın. Genişletmek için tıkla... Stok fan kadar takması iğrenç bir şey yoktur herhalde.
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 29 Nisan 2021 #26 166770 dedi: Stok fan kadar takması iğrenç bir şey yoktur herhalde. Genişletmek için tıkla... Kaç tane beyaz şey kırdın. Takmaya çalış bir fanı tekrar. İdare etmelik bir şekilde takarsın sonra fan alırsın. Açılsın bir sistem o bize yeter. Öyle deme daha berbatı var, takmayı bilmeyen birisi için stok fan berbat. Artı 0 Eksi
166770 dedi: Stok fan kadar takması iğrenç bir şey yoktur herhalde. Genişletmek için tıkla... Kaç tane beyaz şey kırdın. Takmaya çalış bir fanı tekrar. İdare etmelik bir şekilde takarsın sonra fan alırsın. Açılsın bir sistem o bize yeter. Öyle deme daha berbatı var, takmayı bilmeyen birisi için stok fan berbat.