SorryForDeadYou Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 974 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar kasama bakım yapıyorum. İlk önce işlemciden başlayın dedim. Falan sinir oldum ki işlemci fanını sökemedim. İşlemcim Intel i3 2120 .
Arkadaşlar kasama bakım yapıyorum. İlk önce işlemciden başlayın dedim. Falan sinir oldum ki işlemci fanını sökemedim. İşlemcim Intel i3 2120 .
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 18 Ağustos 2014 #2 Pinleri ok yönünde çevirin ve çektikten sonra yukarı kaldırın.
SorryForDeadYou Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 974 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2014 #3 Olmuyor.
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 18 Ağustos 2014 #4 Nasıl olmuyor ? Bu videoya bir göz atın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nasıl olmuyor ? Bu videoya bir göz atın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SorryForDeadYou Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 974 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2014 #5 Silinen üye dedi: Pinleri ok yönünde çevirin ve çektikten sonra yukarı kaldırın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sonunda başardım .
Silinen üye dedi: Pinleri ok yönünde çevirin ve çektikten sonra yukarı kaldırın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sonunda başardım .
thesismaN Megapat Katılım 20 Temmuz 2014 Mesajlar 211 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2014 #6 Nasıl yaptınız ?
SorryForDeadYou Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 974 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2014 #7 Tornavidayı üzerindeki düz deliklere yerleştirip ok yönüne çevirdim sonra elimle yukarı doğru çektim . Fotoğraf koyuyorum
Tornavidayı üzerindeki düz deliklere yerleştirip ok yönüne çevirdim sonra elimle yukarı doğru çektim . Fotoğraf koyuyorum
thesismaN Megapat Katılım 20 Temmuz 2014 Mesajlar 211 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2014 #8 SorryForDeadYou dedi: Tornavidayı üzerindeki düz deliklere yerleştirip ok yönüne çevirdim sonra elimle yukarı doğru çektim . Fotoğraf koyuyorum Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
SorryForDeadYou dedi: Tornavidayı üzerindeki düz deliklere yerleştirip ok yönüne çevirdim sonra elimle yukarı doğru çektim . Fotoğraf koyuyorum Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
SorryForDeadYou Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 974 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2014 #9 Arkadaşlar termal macun kurumuş . İşlemciden kalıntılarıni temizledim ama ızgaranın üstünde kalıntılarını temizleyemedim. Yardımcı olur musunuz.
Arkadaşlar termal macun kurumuş . İşlemciden kalıntılarıni temizledim ama ızgaranın üstünde kalıntılarını temizleyemedim. Yardımcı olur musunuz.
thesismaN Megapat Katılım 20 Temmuz 2014 Mesajlar 211 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2014 #10 Bir kağıt parçası ile temizleyebilirsiniz.