C Curre Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 675 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2022 #1 Termal macun değiştirdikten sonra soğutucuyu çıkarttım, oturtmaya çalışırken ayağının plastiği kırıldı. Ne yapablirim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2022
Termal macun değiştirdikten sonra soğutucuyu çıkarttım, oturtmaya çalışırken ayağının plastiği kırıldı. Ne yapablirim?
WaxyLocket Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.123 21 Ağustos 2022 #2 Soğutcu al veya ayağı yapıştır. Artı 0 Eksi
B BrokenHeartS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 1.731 Çözümler 9 21 Ağustos 2022 #3 Hocam Kaç tane ayağın plastiği kırıldı ise ona göre yeni soğutucu plastiği bakın aksi takdirde ısınmadan dolayı kapanma yapabilir. WaxyLocket dedi: Soğutcu al veya ayağı yapıştır. Genişletmek için tıkla... Yeni soğutucu almasına gerek stok fanların ayakları değişebiliyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Hocam Kaç tane ayağın plastiği kırıldı ise ona göre yeni soğutucu plastiği bakın aksi takdirde ısınmadan dolayı kapanma yapabilir. WaxyLocket dedi: Soğutcu al veya ayağı yapıştır. Genişletmek için tıkla... Yeni soğutucu almasına gerek stok fanların ayakları değişebiliyor diye biliyorum.
KdrKaya89 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.252 Çözümler 7 Yer Hatay, Antakya 21 Ağustos 2022 #4 BrokenHeartS dedi: Yeni soğutucu almasına gerek stok fanların ayakları değişebiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... evet soğutucuya para vermek yerine bilgisayarcılardan ayak alabilirsiniz. O ayaklar değişiyor. Artı 0 Eksi
BrokenHeartS dedi: Yeni soğutucu almasına gerek stok fanların ayakları değişebiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... evet soğutucuya para vermek yerine bilgisayarcılardan ayak alabilirsiniz. O ayaklar değişiyor.
KS KS C Curre Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 675 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2022 #5 O boşluğun içine vida atsm olmaz mı? Artı 0 Eksi