Çözüldü Intel stok soğutucuyu kolaylıkla nasıl çıkarabilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Öncelikle iyi forumlar herkese.

Intel stok soğutucuyu kolaylıkla nasıl çıkarabilirim? Elimle çıkarmaya çalışırken ekran kartının devrelerine elim değebiliyor, bu da beni korkutuyor. Daha kolay bir yolu yok mu? Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
S
Ekran kartını sökün olmaz diyorsanız kasanın elektriğini çekip tornavidadaki ve vücudunuzdaki statik elektriği boşaltın.
Fanın yanında bacaklar var bacaklar düz tornavida girişi var onları ters saat yönüne çevirseniz bacaklar çıkar böyleliklede klipslerde çıkar.

Ben de kırdım hocam. Bu yüzden bir yandan da korkuyorum. Yeni soğutucuya geçmek istiyorum yakın zamanda bu yüzden sormak istedim daha kolay nasıl sökebilirim diye ancak başka bir yöntem yok anlaşılan.

Ben de kırdım hocam. Bu yüzden bir yandan da korkuyorum. Yeni soğutucuya geçmek istiyorum yakın zamanda bu yüzden sormak istedim daha kolay nasıl sökebilirim diye ancak başka bir yöntem yok anlaşılan.
Daha kolay yöntemi maalesef yok hocam. Olması gereken yolu bu.

AMD soğutucu olsaydı takması çıkarması falan çok kolay, vah Intel vah...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu video bana yardımcı olmuştu bu videoyu kullanabilirsiniz. Kalitesi düşük ama olsun

Ek olarak Technopat'ın yaptığı video var 2013 mü öyle bir tarihte, bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…