Baer Decapat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #1 Herkese merhaba. Driverı internet üzerinden de indirip güncellemeye çalıştım olmadı. Yardımcı olabilecek var mı? Dosya Ekleri IMG_20250525_185717.jpg 73,4 KB · Görüntüleme: 22
Herkese merhaba. Driverı internet üzerinden de indirip güncellemeye çalıştım olmadı. Yardımcı olabilecek var mı?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.250 Makaleler 2 Çözümler 1.500 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #2 Sağ tıklayın ikisine de, özellikler > ayrıntılar > donanım kimliklerini paylaşın doğru sürücüleri bulalım size.
Sağ tıklayın ikisine de, özellikler > ayrıntılar > donanım kimliklerini paylaşın doğru sürücüleri bulalım size.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.010 Çözümler 40 25 Mayıs 2025 #3 Baer dedi: Herkese merhaba. Driverı internet üzerinden de indirip güncellemeye çalıştım olmadı. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Windows update'de sürücü güncellemesi gözüküyor mu hocam bir bakın isteğe bağlı olan varsa onu da yapın.
Baer dedi: Herkese merhaba. Driverı internet üzerinden de indirip güncellemeye çalıştım olmadı. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Windows update'de sürücü güncellemesi gözüküyor mu hocam bir bakın isteğe bağlı olan varsa onu da yapın.
9 924135 Zeptopat Katılım 25 Mayıs 2025 Mesajlar 49 25 Mayıs 2025 #4 Baer dedi: Herkese merhaba. Driverı internet üzerinden de indirip güncellemeye çalıştım olmadı. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Intel Support assistant var bunu indirdikten sonra driverinizi daha kolay bir sekilde güncelleyebilirsiniz. Bu link ten indirebilirsinizIntel® Driver & Support Assistant
Baer dedi: Herkese merhaba. Driverı internet üzerinden de indirip güncellemeye çalıştım olmadı. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Intel Support assistant var bunu indirdikten sonra driverinizi daha kolay bir sekilde güncelleyebilirsiniz. Bu link ten indirebilirsinizIntel® Driver & Support Assistant