Çözüldü Intel sürücüsü yüklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

muhammettemur

Femtopat
Daha fazla  
PC topladım3 gün önce açtım Intel grafik panelini çok sık kullanan birisiyim ve driverı indirmek istedim.
i5-12400F işlemci Intel'in sayfasından driver yukledim görselde gördugunuz gibi bu hatayı aldım. Sonra Intel Support assistanı indirdim oto bulsun diye orada da her şey güncel diyorum. YouTube'da bayağı aradım burada aradım sorunumu bulamadım bilen birisi yardım etsin ne yapacağımı şaşırdım.

Dosya Ekleri

• 3.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 98
Çözüm
i5-12400 olsaydı yükleyebilirdiniz. Sizin işlemci APU işlemci değil. Sadece ekran kartı üzerinden görüntü alabilirsiniz.
i5-12400 olsaydı yükleyebilirdiniz. Sizin işlemci APU işlemci değil. Sadece ekran kartı üzerinden görüntü alabilirsiniz.

Çözüm
Hocam grafik biriminiz RTX 3060. Intel grafik sürücüsünü yükleyemezsiniz çünkü Intel'in grafik birimini kullanmıyorsunuz.

Bende RTX 3060'lı laptop var aynı sorun var. Ancak benimki laptop olduğu için burada yazdıklarınız geçerli midir bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…