Polat Alemdar0341 Decapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Aralık 2020 #1 Laptopa format attım, ardından Intel sürücüsünde kod 43 hatası aldım. Güncellerken hata çıktı ve kod 43 hatası, kod 28 hatasına döndü. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2020
Laptopa format attım, ardından Intel sürücüsünde kod 43 hatası aldım. Güncellerken hata çıktı ve kod 43 hatası, kod 28 hatasına döndü.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 28 Aralık 2020 #2 Intel® Driver & Support Assistant The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available. www.intel.com Bir de bununla dene. Artı 0 Eksi
Intel® Driver & Support Assistant The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available. www.intel.com Bir de bununla dene.
xxbelirsizxx Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #3 Neden format attın eğer atmadan önce ise bu sorun varsa o zaman işlemci de ya da driver da problem vardır. Artı 0 Eksi
Neden format attın eğer atmadan önce ise bu sorun varsa o zaman işlemci de ya da driver da problem vardır.
KS KS Polat Alemdar0341 Decapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Aralık 2020 #4 xxbelirsizxx dedi: Neden format attın eğer atmadan önce ise bu sorun varsa o zaman işlemci de ya da driver da problem vardır. Genişletmek için tıkla... cs:go mavi ekran veriyordu o yüzden format atttım atmadan önce bi sorun yoktu 246941 dedi: Intel® Driver & Support Assistant The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available. www.intel.com Bir de bununla dene. Genişletmek için tıkla... denedim olmadı BIOS sıfırlıcam tek çare olarak ama şuan driver easy programından indiriyom bütün driverleri düzelmesse Son düzenleme: 28 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
xxbelirsizxx dedi: Neden format attın eğer atmadan önce ise bu sorun varsa o zaman işlemci de ya da driver da problem vardır. Genişletmek için tıkla... cs:go mavi ekran veriyordu o yüzden format atttım atmadan önce bi sorun yoktu 246941 dedi: Intel® Driver & Support Assistant The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available. www.intel.com Bir de bununla dene. Genişletmek için tıkla... denedim olmadı BIOS sıfırlıcam tek çare olarak ama şuan driver easy programından indiriyom bütün driverleri düzelmesse