ErenWindows7 Picopat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #1 RAM 4 GB Ekran kartı Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family İşlemci T6400 2.0 GHZ Intel ekran kartına NVIDIA veya AMD driveri kursam sorun olur mu? Ekran kartım GMA 4500 MHD.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.587 Çözümler 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 16 Haziran 2024 #2 ErenWindows7 dedi: Intel ekran kartına NVIDIA veya AMD driveri kursam sorun olur mu? Ekran kartım GMA 4500 MHD. Genişletmek için tıkla... At arabasına benzin mi dizel mi koysam gibi bir soru olmuş. Olmaz, kendi marka model çipset üretici... gibi konulara bakarak kurulum yapacaksın. Artı 0 Eksi
ErenWindows7 dedi: Intel ekran kartına NVIDIA veya AMD driveri kursam sorun olur mu? Ekran kartım GMA 4500 MHD. Genişletmek için tıkla... At arabasına benzin mi dizel mi koysam gibi bir soru olmuş. Olmaz, kendi marka model çipset üretici... gibi konulara bakarak kurulum yapacaksın.
KS KS ErenWindows7 Picopat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #3 Mert Can Urcan dedi: At arabasına benzin mi dizel mi koysam gibi bir soru olmuş. Olmaz, kendi marka model çipset üretici... Gibi konulara bakarak kurulum yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Tamam konu kendisi kilitlenir her halde yoksa benmi kilitlemem lazım. Artı 0 Eksi
Mert Can Urcan dedi: At arabasına benzin mi dizel mi koysam gibi bir soru olmuş. Olmaz, kendi marka model çipset üretici... Gibi konulara bakarak kurulum yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Tamam konu kendisi kilitlenir her halde yoksa benmi kilitlemem lazım.