Çözüldü İntel tabanlı sistem görüntü gelmeme sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eren Dinçer

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.
26.07.2015 tarihinde vatan bilgisayardan sistem topladım montajını kendim yapmak istedim tüm bileşenlerim normal çalışıyor fakat ekran kartım fanları dönüyor fakat sistemde gözükmüyor. HDMI bağladıgımda monitöre ve ekran kartına görüntü gelmiyor. 6 pinlik giriş takılı değil. İlaveten 8 pinlik PSU'dan gelen kabloda 4 pin takılı 4 pin takılı değil. Çözümü bilen varsa lütfen yardımcı olsun. Teşekkür ederim.

Çözüm
Hepinize teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için 6+2 şeklinde yaptım şu anda çözüldü hepinize teşekkürler saygılarımla.
Fikrin için çok teşekkür ederim fakat güç kaynağım modüler boşta kalan hiç 6 pin bağlantım yok fotoğrafta 8 pin girişine taktığım kablodan bir tane daha 8 pin var 8 pini 6 pine çeviren adaptör mevcutmudur ya asıl problem takıcak kablo bulamıyorum

O 8 pin olan 6+2 şeklinde olmalı. 2 pini 6 pinden ayırın ve takın.

Hepinize teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için 6+2 şeklinde yaptım şu anda çözüldü hepinize teşekkürler saygılarımla.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…