Intel üstünden mi yoksa Acer üstünden mi sürücü kurulmalı?

Windows update kurmadı mı sürücüyü?
Kurdu ise ve sorun yok ise Windows update nin yüklediğini kullanmaya devam edin.

Windows update ile yetinmek istemiyorsanız şunu söyleyebilirim.
Özellikle PC de oyun oynayan kullanıcıların çok büyük bir çoğunluğu en güncel driveri kullanır. Yani markanın sitesindeki driver ile yetinmez.

hayır kendim acerin sitesinden manuel kurmuştum. Kurduğum sırada bu sürücüye intel tarafından guncelleme geldi yapmadım. Şuan yine gelmiş ve konu açma gereği duydum bende
Çoğu kişi bana katılmaz, kişisel fikrim Windows güncelleme kontrolü yapın. İsteğe bağlı güncellemeleri de kontrol edin ve gerekir ise oradan yükleyin. Windows update güncellemiyor ise ve üretici sitesinden yüklediğiniz sorun çıkarmıyor ise sırf psikolojik etki nedeni ile güncel driver kaygısı taşımayın. :)

EK: Elbette en güncel driveri kullanmak iyidir ama özellikle laptoplarda en güncel driverlerin sorun çıkarma ihtimali de var. Windows en güncel driveri geç yükler çünkü bir nevi test. Birileri güncel driverleri yükler, sorun çıkarmadığı microsoft tarafından anlaşılınca geç de olsa updateye eklenir. (Sorun çıkartmış ise doğal olarak eklenmez.).Geriden takip etmiş olursunuz. @803241

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı