Mondai Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 762 Çözümler 7 Yer Earth 27 Aralık 2022 #1 Güncelleme geldikten sonra ekran kaydı özelliği gitti nasıl geri getirebilirim? Intel grafikler kontrol merkezinden kayıt alıyordum.
Güncelleme geldikten sonra ekran kaydı özelliği gitti nasıl geri getirebilirim? Intel grafikler kontrol merkezinden kayıt alıyordum.
LAYNU Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 599 Çözümler 2 Yer Bursa Yıldırım Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i3-1005g1 | Samsung 4×8 GB 2666 MHz | Intel UHD Graphics | SKHynix 256GB SSD | Cinsiyet Erkek Meslek Eğitim hayatı devam ediyor. 28 Aralık 2022 #2 Mondai dedi: Güncelleme geldikten sonra ekran kaydı özelliği gitti nasıl geri getirebilirim? Intel grafikler kontrol merkezinden kayıt alıyordum. Genişletmek için tıkla... Eski sürümü geri indirebilirsiniz internette Intel'in kendi yerinde eski sürümleri var. Artı 0 Eksi
Mondai dedi: Güncelleme geldikten sonra ekran kaydı özelliği gitti nasıl geri getirebilirim? Intel grafikler kontrol merkezinden kayıt alıyordum. Genişletmek için tıkla... Eski sürümü geri indirebilirsiniz internette Intel'in kendi yerinde eski sürümleri var.