mahmutsami10 Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #1 Merhaba Valorant oyununu oynarken düşük ayarlarda 30-40 FPS arası alıyorum Intel Game'de önerilen ayarlar orta çözünürlük. Sistemim şu; Intel i5 10210u. 4 GB 2666MHz RAM. Intel UHD 620 ekran kartı. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2021
Merhaba Valorant oyununu oynarken düşük ayarlarda 30-40 FPS arası alıyorum Intel Game'de önerilen ayarlar orta çözünürlük. Sistemim şu; Intel i5 10210u. 4 GB 2666MHz RAM. Intel UHD 620 ekran kartı.
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #2 Intel Game'de önerilen çözünürlükleri deneyin
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.989 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #3 Hocam pardonda o sisteme Windows 11 kurdunuz?
N ntrs87 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.329 29 Temmuz 2021 #4 Harici ekran kartının olmaması ve RAM'in 4 GB olmasından kaynaklı. RAM takıp ekran kartı bağlarsan kasmaz oyunlar.
Harici ekran kartının olmaması ve RAM'in 4 GB olmasından kaynaklı. RAM takıp ekran kartı bağlarsan kasmaz oyunlar.
mahmutsami10 Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #5 Metonoktaexe dedi: Intel Game'de önerilen çözünürlükleri deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba yorumunuz için teşekkür ederim ama Intel'in önerdigi ayarlar orta ayarlar ama maalesef o ayarlardada düşük FPS alıyorum. Silinen üye dedi: Hocam pardonda o sisteme Windows 11 kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba yorumunuz için teşekkür ederim ama Windows 11'e geçince 5 FPS daha arttı. ntrs87 dedi: Harici ekran kartının olmaması ve RAM'in 4 GB olmasından kaynaklı. RAM takıp ekran kartı bağlarsan kasmaz oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba yorumunuz için teşekkür ederim ama laptop kullanıyorum RAM taktırsam pek FPS değişmez diyorlar.
Metonoktaexe dedi: Intel Game'de önerilen çözünürlükleri deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba yorumunuz için teşekkür ederim ama Intel'in önerdigi ayarlar orta ayarlar ama maalesef o ayarlardada düşük FPS alıyorum. Silinen üye dedi: Hocam pardonda o sisteme Windows 11 kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba yorumunuz için teşekkür ederim ama Windows 11'e geçince 5 FPS daha arttı. ntrs87 dedi: Harici ekran kartının olmaması ve RAM'in 4 GB olmasından kaynaklı. RAM takıp ekran kartı bağlarsan kasmaz oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba yorumunuz için teşekkür ederim ama laptop kullanıyorum RAM taktırsam pek FPS değişmez diyorlar.
N ntrs87 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.329 29 Temmuz 2021 #6 mahmutsami10 dedi: Hocam merhaba yorumunuz için teşekkür ederim ama Intel'in önerdigi ayarlar orta ayarlar ama maalesef o ayarlardada düşük FPS alıyorum. Hocam merhaba yorumunuz için teşekkür ederim ama Windows 11'e geçince 5 FPS daha arttı. Hocam merhaba yorumunuz için teşekkür ederim ama laptop kullanıyorum RAM taktırsam pek FPS değişmez diyorlar. Genişletmek için tıkla... Evet değişmez çünkü ekran kartı yok ben sana ikisini dedim.Yazılımsal ayar yaparak bir nebze çözebilirsiniz.
mahmutsami10 dedi: Hocam merhaba yorumunuz için teşekkür ederim ama Intel'in önerdigi ayarlar orta ayarlar ama maalesef o ayarlardada düşük FPS alıyorum. Hocam merhaba yorumunuz için teşekkür ederim ama Windows 11'e geçince 5 FPS daha arttı. Hocam merhaba yorumunuz için teşekkür ederim ama laptop kullanıyorum RAM taktırsam pek FPS değişmez diyorlar. Genişletmek için tıkla... Evet değişmez çünkü ekran kartı yok ben sana ikisini dedim.Yazılımsal ayar yaparak bir nebze çözebilirsiniz.
yücecahil67 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 541 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #7 mahmutsami10 dedi: Merhaba Valorant oyununu oynarken düşük ayarlarda 30-40 FPS arası alıyorum Intel Game'de önerilen ayarlar orta çözünürlük. Sistemim şu; Intel i5 10210u. 4 GB 2666MHz RAM. Intel UHD 620 ekran kartı. Genişletmek için tıkla... mahmutsami10 dedi: Merhaba Valorant oyununu oynarken düşük ayarlarda 30-40 FPS arası alıyorum Intel Game'de önerilen ayarlar orta çözünürlük. Sistemim şu; Intel i5 10210u. 4 GB 2666MHz RAM. Intel UHD 620 ekran kartı. Genişletmek için tıkla... mahmutsami10 dedi: Merhaba Valorant oyununu oynarken düşük ayarlarda 30-40 FPS arası alıyorum Intel Game'de önerilen ayarlar orta çözünürlük. Sistemim şu; Intel i5 10210u. 4 GB 2666MHz RAM. Intel UHD 620 ekran kartı. Genişletmek için tıkla...
mahmutsami10 dedi: Merhaba Valorant oyununu oynarken düşük ayarlarda 30-40 FPS arası alıyorum Intel Game'de önerilen ayarlar orta çözünürlük. Sistemim şu; Intel i5 10210u. 4 GB 2666MHz RAM. Intel UHD 620 ekran kartı. Genişletmek için tıkla... mahmutsami10 dedi: Merhaba Valorant oyununu oynarken düşük ayarlarda 30-40 FPS arası alıyorum Intel Game'de önerilen ayarlar orta çözünürlük. Sistemim şu; Intel i5 10210u. 4 GB 2666MHz RAM. Intel UHD 620 ekran kartı. Genişletmek için tıkla... mahmutsami10 dedi: Merhaba Valorant oyununu oynarken düşük ayarlarda 30-40 FPS arası alıyorum Intel Game'de önerilen ayarlar orta çözünürlük. Sistemim şu; Intel i5 10210u. 4 GB 2666MHz RAM. Intel UHD 620 ekran kartı. Genişletmek için tıkla...