Dengou Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #1 Intel HD 630 ekran kartı ile LoL oynamak mümkün mü? Mümkün ise yapılması gereken ayarlar var mı çünkü şu an en yüksek ayarlada 30 en düşük ayarlarda ise 40 FPS alıyorum.
Intel HD 630 ekran kartı ile LoL oynamak mümkün mü? Mümkün ise yapılması gereken ayarlar var mı çünkü şu an en yüksek ayarlada 30 en düşük ayarlarda ise 40 FPS alıyorum.
X Xscape Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 18 Mayıs 2024 #2 Oynayabilirsin ancak dahili grafik kartıyla alacağın verim tartışılır.
Dengou Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #3 Performans için yapmam gereken ayarlar var mı? Xscape dedi: Oynayabilirsin ancak dahili grafik kartıyla alacağın verim tartışılır. Genişletmek için tıkla...
Performans için yapmam gereken ayarlar var mı? Xscape dedi: Oynayabilirsin ancak dahili grafik kartıyla alacağın verim tartışılır. Genişletmek için tıkla...
zenr Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri msi cyborg 15 a13vf Cinsiyet Erkek Meslek FrontEnd Developer 18 Mayıs 2024 #4 Dengou dedi: Performans için yapmam gereken ayarlar var mı? Genişletmek için tıkla... arkadaşlarla 1-2 el için evet
Dengou dedi: Performans için yapmam gereken ayarlar var mı? Genişletmek için tıkla... arkadaşlarla 1-2 el için evet
X Xscape Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 18 Mayıs 2024 #5 Dengou dedi: Performans için yapmam gereken ayarlar var mı? Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarını en düşüğe çekebilirsin. Bunun dışında farklı yöntemler vardır elbette ama hakim değilim.
Dengou dedi: Performans için yapmam gereken ayarlar var mı? Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarını en düşüğe çekebilirsin. Bunun dışında farklı yöntemler vardır elbette ama hakim değilim.
Dengou Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #6 zenr dedi: arkadaşlarla 1-2 el için evet Genişletmek için tıkla... performans için yapabileceğim bir şey var mı? Xscape dedi: Grafik ayarlarını en düşüğe çekebilirsin. Bunun dışında farklı yöntemler vardır elbette ama hakim değilim. Genişletmek için tıkla... 60 fps sabit olsun yeter bana
zenr dedi: arkadaşlarla 1-2 el için evet Genişletmek için tıkla... performans için yapabileceğim bir şey var mı? Xscape dedi: Grafik ayarlarını en düşüğe çekebilirsin. Bunun dışında farklı yöntemler vardır elbette ama hakim değilim. Genişletmek için tıkla... 60 fps sabit olsun yeter bana