Intel UHD 630 RAM arttırma

Erdem20

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yakın zaman önce ekran kartımı satmıştım. Yeni çıkacak kartları beklemek için ve stok sorunlarının da çözülmesini bekleyene kadar onboard olarak kullanacağım sistemimi. Tabi bu bekleme süresi belki 1-2 ay sürecek bu süre zarfında küçük oyunlarla vakit geçireceğim. Amacım dahili GPU'yu en verimli hale getirebilmek ve BIOS üzerinden RAM takviyesi yapılabiliyor diye biliyordum. Birkaç araştırma ile gerekli ayar yerini buldum fakat benim sistem maksimum 64MB verebiliyorum. Bunu artırma yolu yok mu acaba?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-01-24 at 15.57.30 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-24 at 15.57.30 (1).jpeg
    111 KB · Görüntüleme: 192
  • WhatsApp Image 2021-01-24 at 15.57.30.jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-24 at 15.57.30.jpeg
    133,6 KB · Görüntüleme: 176
Hocam, ihtiyaç halinde alması gerekir diye biliyorum. Oyun açıp denediniz mi?

UHD 630 rahatlıkla CS:GO oynatacaktır. Zamanında Intel HD 530 ile 1080p 40FPS dolaylarında, 720p 80-90 FPS dolaylarında uzun süre CS:Go oynamıştım. Kullandığım sistemde o zamanlar 1x8 tek kanal 2133 MHz RAM mevcuttu. İhtiyaç halinde gereken VRAM'i sistem alacaktır bildiğim kadarıyla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda en düşük ayarlarda oynuyor.

Bu ayarlarda oynatabileceğini düşünmezdim.

Şu an GTA 5 ve CS:GO indiriyorum. Low'da kasmadan oynatsında sıkıntı olmaz. Amaç sadece vakit geçirmek. RAM'i kendisi çekiyorsa sorun olmaz o zaman. Herhangi bir ayarı mevcut değil mi başka?

Şu an GTA 5 ve CS:GO indiriyorum. Low'da kasmadan oynatsın da sıkıntı olmaz. Amaç sadece vakit geçirmek. RAM'i kendisi çekiyorsa sorun olmaz o zaman. Herhangi bir ayarı mevcut değil mi başka?
Ayar olarak yapabileceğinizi yapmışsınız bunun dışında bir ayar mevcut değil. Tahminimce GTA V'ide 720p düşük ayarlarda rahat bir şekilde oynatacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı