InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 28 Haziran 2022 #11 XuaQL dedi: Donanım kimliği atsanız o haldeyken daha rahat belki bulubiliriz. Hocam sanırım buldum driver birazdan upload edip link atacağım. Intel-FORCED-6Xx64-HD600_21.20.16.5077-drp.zip drive.google.com Buyrun hocam. Genişletmek için tıkla... İniyor hocam. InternetciMen dedi: İniyor hocam. Genişletmek için tıkla... Setup açılmıyor hocam. @XuaQL
XuaQL dedi: Donanım kimliği atsanız o haldeyken daha rahat belki bulubiliriz. Hocam sanırım buldum driver birazdan upload edip link atacağım. Intel-FORCED-6Xx64-HD600_21.20.16.5077-drp.zip drive.google.com Buyrun hocam. Genişletmek için tıkla... İniyor hocam. InternetciMen dedi: İniyor hocam. Genişletmek için tıkla... Setup açılmıyor hocam. @XuaQL
X XuaQL Decipat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 970 Makaleler 1 Çözümler 11 28 Haziran 2022 #12 InternetciMen dedi: İniyor hocam. Setup açılmıyor hocam. @XuaQL Genişletmek için tıkla... Hocam aygıt yöneticisi üzerinden kurmayı deneyin.
InternetciMen dedi: İniyor hocam. Setup açılmıyor hocam. @XuaQL Genişletmek için tıkla... Hocam aygıt yöneticisi üzerinden kurmayı deneyin.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 28 Haziran 2022 #13 XuaQL dedi: Hocam Aygıt Yöneticisi üzerinden kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Her şey çok güzel ama bu ekran kartı gerçekten canımı sıktı. ):
XuaQL dedi: Hocam Aygıt Yöneticisi üzerinden kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Her şey çok güzel ama bu ekran kartı gerçekten canımı sıktı. ):
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.227 Çözümler 86 28 Haziran 2022 #14 İşlemci modeli ne?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 28 Haziran 2022 #15 Hououin Kyouma dedi: İşlemci modeli ne? Genişletmek için tıkla... Intel i5-8265U lütfen Windows 10 geç demeyin çünkü burada çözüm arıyorum. İşlemcinin desteği burada normalde yok fakat zorlamak istiyorum.
Hououin Kyouma dedi: İşlemci modeli ne? Genişletmek için tıkla... Intel i5-8265U lütfen Windows 10 geç demeyin çünkü burada çözüm arıyorum. İşlemcinin desteği burada normalde yok fakat zorlamak istiyorum.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.227 Çözümler 86 28 Haziran 2022 #16 InternetciMen dedi: Intel i5-8265U lütfen Windows 10 geç demeyin çünkü burada çözüm arıyorum. İşlemcinin desteği burada normalde yok fakat zorlamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Intel® Core™ i5-8265U Processor (6M Cache, up to 3.90 GHz) Downloads, Drivers and Software | Intel Intel® Core™ i5-8265U Processor (6M Cache, up to 3.90 GHz) - Download supporting resources inclusive drivers, software, bios, and firmware updates. www.intel.com Bunu seçin ve indirin. Windows 10 sürücüsü ama 8.1'de çalışabilmesi gerek.
InternetciMen dedi: Intel i5-8265U lütfen Windows 10 geç demeyin çünkü burada çözüm arıyorum. İşlemcinin desteği burada normalde yok fakat zorlamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Intel® Core™ i5-8265U Processor (6M Cache, up to 3.90 GHz) Downloads, Drivers and Software | Intel Intel® Core™ i5-8265U Processor (6M Cache, up to 3.90 GHz) - Download supporting resources inclusive drivers, software, bios, and firmware updates. www.intel.com Bunu seçin ve indirin. Windows 10 sürücüsü ama 8.1'de çalışabilmesi gerek.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #17 Bir ihtimal, Driver Assitant ile sürücünüzü arattnız mı? Intel® Driver & Support Assistant Bu Intel® Driver & Support Assistant, güncellemelerin mevcut olduğunu algılaarak sisteminizin güncel tutar. www.intel.com.tr Asistanın sürücünü bulup, kurması lazım.
Bir ihtimal, Driver Assitant ile sürücünüzü arattnız mı? Intel® Driver & Support Assistant Bu Intel® Driver & Support Assistant, güncellemelerin mevcut olduğunu algılaarak sisteminizin güncel tutar. www.intel.com.tr Asistanın sürücünü bulup, kurması lazım.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 28 Haziran 2022 #18 Zurnadürüm dedi: Bir ihtimal, Driver Assitant ile sürücünüzü arattnız mı? Intel® Driver & Support Assistant Bu Intel® Driver & Support Assistant, güncellemelerin mevcut olduğunu algılaarak sisteminizin güncel tutar. www.intel.com.tr Asistanın sürücünü bulup, kurması lazım. Genişletmek için tıkla... Bulmuyor hocam, denedim.
Zurnadürüm dedi: Bir ihtimal, Driver Assitant ile sürücünüzü arattnız mı? Intel® Driver & Support Assistant Bu Intel® Driver & Support Assistant, güncellemelerin mevcut olduğunu algılaarak sisteminizin güncel tutar. www.intel.com.tr Asistanın sürücünü bulup, kurması lazım. Genişletmek için tıkla... Bulmuyor hocam, denedim.
X XuaQL Decipat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 970 Makaleler 1 Çözümler 11 28 Haziran 2022 #19 InternetciMen dedi: Deniyorum. Eki Görüntüle 1434679 Her şey çok güzel ama bu ekran kartı gerçekten canımı sıktı. ): Genişletmek için tıkla... Neyse hocam güle güle kullanın O dosyayı yedekleyin isterseniz format atarsanız falan kullanırsınız.
InternetciMen dedi: Deniyorum. Eki Görüntüle 1434679 Her şey çok güzel ama bu ekran kartı gerçekten canımı sıktı. ): Genişletmek için tıkla... Neyse hocam güle güle kullanın O dosyayı yedekleyin isterseniz format atarsanız falan kullanırsınız.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 28 Haziran 2022 #20 XuaQL dedi: Neyse hocam güle güle kullanın o dosyayı yedekleyin isterseniz format atarsanız falan kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanamıyorum işte hocam, oyun vb. giremiyorum. PC Windows 10'da kasıyordu ama oyuna girebiliyordum. Bunda sistem kasmıyor ama oyuna giremiyorum.
XuaQL dedi: Neyse hocam güle güle kullanın o dosyayı yedekleyin isterseniz format atarsanız falan kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanamıyorum işte hocam, oyun vb. giremiyorum. PC Windows 10'da kasıyordu ama oyuna girebiliyordum. Bunda sistem kasmıyor ama oyuna giremiyorum.