Monster Tulpar T5 V19.1 kullanıyorum. Intel'in kendi sitesinden UHD Graphics 630'un sürücüsünün son sürümünü yüklemeye çalıştığımda "Yüklenmekte olan sürücü bu bilgisayar için doğrulanmamış. Lütfen bilgisayarın üreticisine başvurarak uygun sürücüyü edinin." diyor. Çözüm nedir ?
Aygıt yöneticisinden aygıta sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir seçeneğini dener misin? Güncelleme yapmaz ise aşağıdaki bağlantıdaki sürücüyü indirip kurmayı deneyin. Yine olmaz ise aynı sayfada üstte yer alan otomatik sürücü yükleme aracını indirin.
This download installs the Intel® Graphics Driver for Xe Dedicated, 6th-12th Gen Intel® Core™ Processor Graphics, and related Intel Atom®, Pentium®, and Celeron® processors.
Aygıt yöneticisinden aygıta sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir seçeneğini dener misin? Güncelleme yapmaz ise aşağıdaki bağlantıdaki sürücüyü indirip kurmayı deneyin. Yine olmaz ise aynı sayfada üstte yer alan otomatik sürücü yükleme aracını indirin.
This download installs the Intel® Graphics Driver for Xe Dedicated, 6th-12th Gen Intel® Core™ Processor Graphics, and related Intel Atom®, Pentium®, and Celeron® processors.
Sürücüyü güncelleştir dediğim zaman en güncel sürücü bu diyor ancak en güncel sürücü yüklü olan değil, aşağıdaki bağlantıdan .exe olarak olarak indirdim ancak aynı hatayı verdi. Otomatik sürücü yükleme aracını zaten kullanıyorum ve aynı hatayı alıyorum.
Yüklü sürücünün sürümü ve tarihi: 26.20.100.6911 - 28.05.2019
En güncel sürücünün sürümü: 26.20.100.7000
ÇÖZÜM: Aygıt yöneticisinden el ile güncellediğimde sorun çözüldü.
Sürücüyü güncelleştir dediğim zaman en güncel sürücü bu diyor ancak en güncel sürücü yüklü olan değil, aşağıdaki bağlantıdan .exe olarak olarak indirdim ancak aynı hatayı verdi. Otomatik sürücü yükleme aracını zaten kullanıyorum ve aynı hatayı alıyorum.
Yüklü sürücünün sürümü ve tarihi: 26.20.100.6911 - 28.05.2019
En güncel sürücünün sürümü: 26.20.100.7000
ÇÖZÜM: Aygıt yöneticisinden el ile güncellediğimde sorun çözüldü.
Hocam aynı sorun bende de var rica etsem yardımcı olurmusunuz. Monster Abra a5 15.1 bilgisayarım var.İntel UHD graphics 630 u güncellemek istiyorum ama aynı hatayı veriyor.Elle güncellemek istedim ama yanlış .exe dosyasını indirdim galiba.Hangisini indirmem gerekiyor link atarmısınız. Gözat butonuna tıklayınca dosyanın içinde bir şey gözükmüyor
Hocam aynı sorun bende de var rica etsem yardımcı olur musunuz? Monster Abra a5 15.1 bilgisayarım var. Intel UHD graphics 630'u güncellemek istiyorum ama aynı hatayı veriyor.Elle güncellemek istedim ama yanlış .exe dosyasını indirdim galiba.Hangisini indirmem gerekiyor link atar mısınız? Gözat butonuna tıklayınca dosyanın içinde bir şey gözükmüyor