Intel UHD Graphics güncellenmiyor

Ezioa0

Hectopat
Daha fazla  
Monster Abra dizüstü bilgisayara sahibim, ekran panelim hasar aldıktan sonra teknik servise gönderdim değişimini talep ettim ve bakımının da yapılmasını istedim. Her şey olduktan sonra geri gönderdiler. Fakat oyuna giriyorum (Valorant, CS:GO) sürekli FPS de ani düşmeler yaşıyorum ve oyun takılıyor. Göndermeden önce böyle bir sorun yoktu ilk sorum bunun nedeni nedir? Gerçekten anlayamıyorum.

İkinci sorum ise müşteri hizmetlerini aradım format adın dediler format attım sürücülerini kendi sitelerinden yükledim yine düzelmedi, görüntü bağdaştırıcılarında olan Intel UHD Graphics sürümüm (27.20.100.9365) güncel olmadığı herhalde bilgisayarım güncel sayıyor Intel Support programı dahil. Son sürüm olan (31.0.101.2111) Intel DCH sürümünü indirdim yüklemeye çalışıyorum. Mevcut cihaza yüklenebilecek bir sürücü bulunamadı diyor (çıkış kodu 8). Setupından da denedim WinRAR şeklinde de indirdim denedim yine aynı hatayı verdi. İşlemcim eski olsa anlayacağım ama değil modelini de altta yazdım. Rica ediyorum bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim artık gerçekten rahatsız olmaya başladım.

Ek olarak DDU ile kaldırıp yüklemeyi denedim yine olmadı sonra kendi kendine yine eski sürüm kuruldu.
Intel® Core™ i5-10200H CPU @ 2.40GHz

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrardan DDU kullan. DDU kullanırken ayarlardaki "Windows bir aygıt için bir sürücü aradığında..." seçeneğini işaretleyerek kullan.

DDU işlemi sonrasında aşağıdaki ZIP dosyasını indir. ZIP'in içerisindekileri bir klasöre at ve klasörden Installer.exe ile kurulum yapmayı dene. Kurulum bittikten sonra bilgisayarını yeniden başlat.

Tekrardan DDU kullan. DDU kullanırken ayarlardaki "Windows bir aygıt için bir sürücü aradığında..." seçeneğini işaretleyerek kullan.

DDU işlemi sonrasında aşağıdaki ZIP dosyasını indir. ZIP'in içerisindekileri bir klasöre at ve klasörden Installer.exe ile kurulum yapmayı dene. Kurulum bittikten sonra bilgisayarını yeniden başlat.
Dediğinizi yaptım ama yine aynı sorun oldu installer.exe yi açtıktan sonra yüklemeye başla seçeneğine tıklıyorum direk bu hatayı veriyor.
Adsız.png

İlk sorunun sebebini bilmiyorum.

İkinci sorun için "No driver was found that can be installed on the current device" yazarak arama yaparsanız çözüm için birçok video ve site bulabilirsiniz. Bu tip sorunların çözümü genelde yabancı sitelerde oluyor çünkü. Örneği alt linkte Intel'in bu sorunla ilgili resmi açıklaması var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı