Intel UHD Graphics sistem Valorant gibi oyunları açar mı?

danaseven

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri:

• HDMI: Var
  • USB Bağlantısı: Var
  • Model Kodu: eVix-003
  • Wi-Fi Desteği: Yok
  • HDD Kapasitesi: Yok
  • Depolama: 256GB SSD
  • Ekran Kartı Belleği: Paylaşımlı
  • Grafik İşlemci: Intel UHD Graphics
  • HDMI Port Sayısı: 1
  • İşlemci: Intel Core i5-3470 (4 çekirdek, 3.6 GHz)
  • İşletim Sistemi: FreeDOS
  • Ekran Kartı Modeli: Intel HD Graphics
  • RAM: 8GB DDR3
  • Toplam Depolama Kapasitesi: 256GB SSD

Soru:

Bu sisteme +8GB RAM ve +256GB SSD ekletmeyi düşünüyorum. Bunun bana maliyeti 700₺ olacak. Sizce bu yükseltme değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

İşlemcide UHD Graphics yok HD Graphics 4000 var ve Valorant gibi oyunları açmaz.

Açmayabilir hocam ama açsa bile oyundan zevk alamazsınız FPS değeriniz 30-50 arasında gezer. Ayrıca sonradan ekleyeceğiniz RAM çok etki etmez hocam.

İşlemcide UHD Graphics yok HD Graphics 4000 var ve Valorant gibi oyunları açmaz.
İşlemciyimi değiştiriyim ekran kartını mı ?

Açmayabilir hocam ama açsa bile oyundan zevk alamazsınız FPS değeriniz 30-50 arasında gezer. Ayrıca sonradan ekleyeceğiniz RAM çok etki etmez hocam.

Sizce uygun hangi işlemci/ ekran kartının taksam beni başlangıç için memnun eder.

İşlemciyimi değiştireyim ekran kartını mı?

Sizce uygun hangi işlemci/ ekran kartının taksam beni başlangıç için memnun eder.

Hocam bütçe nedir ve ikisini de değiştirmeniz lazım.

İşlemciyimi değiştireyim ekran kartını mı?

Bu sisteme en çok uyacak ekran kartı 750 Ti gibi duruyor ikinci el Sahibinden'de bulabilirsiniz.

3K hocam ikinci ellerden.

Hocam benim önerim gidin AM4 bir anakart ve Ryzen 5 3600 daha sonra da buna ekran kartı alırsınız öbür türlü bu sistemeye yatırıp yaparsanız ölü yatırım olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…