Enes Varkök Decapat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 191 1 Ağustos 2022 #11 F4T1H dedi: Maksimum 512MB VRAM ayarlayabilirsin ve tabii BIOS'ta ayarı varsa. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok BIOS otomatik ayarlıyor ne kadar fazla RAM varsa ona göre yükseltiyor.
F4T1H dedi: Maksimum 512MB VRAM ayarlayabilirsin ve tabii BIOS'ta ayarı varsa. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok BIOS otomatik ayarlıyor ne kadar fazla RAM varsa ona göre yükseltiyor.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.392 Çözümler 66 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 1 Ağustos 2022 #12 Enes Varkök dedi: Öyle bir şey yok BIOS otomatik ayarlıyor ne kadar fazla RAM varsa ona göre yükseltiyor. Genişletmek için tıkla... Bende olmadı hiç, bazılarında varsa vardır.
Enes Varkök dedi: Öyle bir şey yok BIOS otomatik ayarlıyor ne kadar fazla RAM varsa ona göre yükseltiyor. Genişletmek için tıkla... Bende olmadı hiç, bazılarında varsa vardır.
Enes Varkök Decapat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 191 1 Ağustos 2022 #13 F4T1H dedi: Bende olmadı hiç, bazılarında varsa vardır. Genişletmek için tıkla... Sadece dahili grafikler için geçerli ekstra ekran kartında paylaşılan bellek yazar.
F4T1H dedi: Bende olmadı hiç, bazılarında varsa vardır. Genişletmek için tıkla... Sadece dahili grafikler için geçerli ekstra ekran kartında paylaşılan bellek yazar.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.392 Çözümler 66 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 1 Ağustos 2022 #14 Enes Varkök dedi: Sadece dahili grafikler için geçerli ekstra ekran kartında paylaşılan bellek yazar. Genişletmek için tıkla... Onu ben de biliyorum, UHD Graphics'in VRAM'i artmadı bende, hem sadece UHD Graphics var NVIDIA yok laptopumda.
Enes Varkök dedi: Sadece dahili grafikler için geçerli ekstra ekran kartında paylaşılan bellek yazar. Genişletmek için tıkla... Onu ben de biliyorum, UHD Graphics'in VRAM'i artmadı bende, hem sadece UHD Graphics var NVIDIA yok laptopumda.
Enes Varkök Decapat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 191 1 Ağustos 2022 #15 F4T1H dedi: Onu ben de biliyorum, UHD Graphics'in VRAM'i artmadı bende, hem sadece UHD Graphics var NVIDIA yok laptopumda. Genişletmek için tıkla... Paylaşılan arttı mı?
F4T1H dedi: Onu ben de biliyorum, UHD Graphics'in VRAM'i artmadı bende, hem sadece UHD Graphics var NVIDIA yok laptopumda. Genişletmek için tıkla... Paylaşılan arttı mı?
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.392 Çözümler 66 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 1 Ağustos 2022 #16 Enes Varkök dedi: Paylaşılan arttı mı? Genişletmek için tıkla... hiçbir şey artmadı.
Enes Varkök Decapat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 191 1 Ağustos 2022 #17 F4T1H dedi: Hiçbir şey artmadı. Genişletmek için tıkla... Eğer laptopsa zaten işlem otomatik oluyor ama bazı PC'lerde BIOS'tan sınır oluyor o sınırı kaldırmak gerekiyor.
F4T1H dedi: Hiçbir şey artmadı. Genişletmek için tıkla... Eğer laptopsa zaten işlem otomatik oluyor ama bazı PC'lerde BIOS'tan sınır oluyor o sınırı kaldırmak gerekiyor.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.392 Çözümler 66 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 1 Ağustos 2022 #18 Enes Varkök dedi: Eğer laptopsa zaten işlem otomatik oluyor ama bazı PC'lerde BIOS'tan sınır oluyor o sınırı kaldırmak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Benim laptopum sanırım sınırlı ondan olabilir mi? İşlemci hakkında hiçbir şeyi değiştiremiyordum mesela.
Enes Varkök dedi: Eğer laptopsa zaten işlem otomatik oluyor ama bazı PC'lerde BIOS'tan sınır oluyor o sınırı kaldırmak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Benim laptopum sanırım sınırlı ondan olabilir mi? İşlemci hakkında hiçbir şeyi değiştiremiyordum mesela.
Enes Varkök Decapat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 191 1 Ağustos 2022 #19 F4T1H dedi: Benim laptopum sanırım sınırlı ondan olabilir mi? İşlemci hakkında hiçbir şeyi değiştiremiyordum mesela. Genişletmek için tıkla... Olabilir BIOS'tan incelemen gerkebilir. Graphics share Memory diye geçiyor geneldi.
F4T1H dedi: Benim laptopum sanırım sınırlı ondan olabilir mi? İşlemci hakkında hiçbir şeyi değiştiremiyordum mesela. Genişletmek için tıkla... Olabilir BIOS'tan incelemen gerkebilir. Graphics share Memory diye geçiyor geneldi.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.392 Çözümler 66 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 1 Ağustos 2022 #20 Enes Varkök dedi: Olabilir BIOS'tan incelemen gerkebilir. Graphics share Memory diye geçiyor geneldi. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey bulamamıştım hatta laptopu Google'da aratınca BIOS'daki bu limitten bahseden bir sürü yer buldum.
Enes Varkök dedi: Olabilir BIOS'tan incelemen gerkebilir. Graphics share Memory diye geçiyor geneldi. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey bulamamıştım hatta laptopu Google'da aratınca BIOS'daki bu limitten bahseden bir sürü yer buldum.