4C 4T + 4GB RAM ve W11.Hocam pardon bu arada yanlış yazmışım ben
Ekran kartı olamadığı için bütün yük işlemciye biniyor diye düşünüyorum bende
Bu arada geç cevap verebiliyorum kusura bakmayın
Lenovo ofis laptoplarında genelde 2c 4t işlemci kullanıyorlar. Ondan dolayı da olanilir. Konu sahibini beklemek lazım kesin sonuç için.Belki virüs vardır arka planda görev yöneticisinden kontrol et ve aynı zamanda tarayıcı sil baştan yükle zamanın dolmuştur veri çok olunca.
Lenovo ofis laptoplarında genelde 2C 4t işlemci kullanıyorlar. Ondan dolayı da olanilir. Konu sahibini beklemek lazım kesin sonuç için.
O sizin işlemcinizin ekran kartı. İşlemciniz lazım bize. Görev yöneticisini açıp performans kısmına gelip CPU'nun ekran görüntüsünü atabilir misiniz?Biraz geç baktım kusura bakmayın ben bilgisayarı Malwarebytes'la tam tarama yapıyorum ayda 1 kere hiç virüs bulmuyor
Windows 11 İşlemcimde intel UHD Graphics 605 benim iş bilgisayarı diye geçiyor zaten
Sanmam. Yanlıs bilmiyorsam UHD 605 celeron N5000 de kullaniliyor. O islemci 4 core 4 thread. Yani, %100 olmasi normal. Ozellikle stock windowsun ne kadar agir oldugunu dusunursek.Turbo Boost'dan kaynakli olabilir belki. Islemcinin gücü yük altında artıyor sonucta.
O sizin işlemcinizin ekran kartı. İşlemciniz lazım bize. Görev Yöneticisi'ni açıp performans kısmına gelip CPU'nun ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
Sanmam. Yanlış bilmiyorsam UHD 605 Celeron N5000 de kullaniliyor. O islemci 4 Core 4 thread. Yani, %100 olmasi normal. Ozellikle stock Windows'un ne kadar agir oldugunu dusunursek.
Konu sahibinin yapabilecegi cozum onceden modlanmis ISO'lari veya kendi modlayip o ISO'yu kullanmasi. Stok Windows 10 4 threadli sisteme agir geliyor.
8GB Ram gerek 4GB Ram yetersiz kalıyor. Artık 4GB Devri Bitti.Hocam pardon bu arada yanlış yazmışım ben
Ekran kartı olamadığı için bütün yük işlemciye biniyor diye düşünüyorum bende
Bu arada geç cevap verebiliyorum kusura bakmayın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.