EŞREF TEK Centipat Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #1 Merhaba, Lenovo laptopum var, içinde Intel UHD graphic var, ekran kartı yok, Google'da falan gezerken CPU kullanımı %100 oluyor, bu normal mi?
Merhaba, Lenovo laptopum var, içinde Intel UHD graphic var, ekran kartı yok, Google'da falan gezerken CPU kullanımı %100 oluyor, bu normal mi?
Çözüm avkila.tech 3 Şubat 2025 EŞREF TEK dedi: Hocam pardon bu arada yanlış yazmışım ben Ekran kartı olamadığı için bütün yük işlemciye biniyor diye düşünüyorum bende Bu arada geç cevap verebiliyorum kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... 4C 4T + 4GB RAM ve W11. Size önerim önceden modlanmış W10 ISO indirip kurmanız, ve mümkünse ekstra 4GB takın sisteme. O parçalar W11 için aşırı yavaş.
EŞREF TEK dedi: Hocam pardon bu arada yanlış yazmışım ben Ekran kartı olamadığı için bütün yük işlemciye biniyor diye düşünüyorum bende Bu arada geç cevap verebiliyorum kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... 4C 4T + 4GB RAM ve W11. Size önerim önceden modlanmış W10 ISO indirip kurmanız, ve mümkünse ekstra 4GB takın sisteme. O parçalar W11 için aşırı yavaş.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 3 Şubat 2025 #11 EŞREF TEK dedi: Hocam pardon bu arada yanlış yazmışım ben Ekran kartı olamadığı için bütün yük işlemciye biniyor diye düşünüyorum bende Bu arada geç cevap verebiliyorum kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... 4C 4T + 4GB RAM ve W11. Size önerim önceden modlanmış W10 ISO indirip kurmanız, ve mümkünse ekstra 4GB takın sisteme. O parçalar W11 için aşırı yavaş. Artı 0 Eksi Çözüm
EŞREF TEK dedi: Hocam pardon bu arada yanlış yazmışım ben Ekran kartı olamadığı için bütün yük işlemciye biniyor diye düşünüyorum bende Bu arada geç cevap verebiliyorum kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... 4C 4T + 4GB RAM ve W11. Size önerim önceden modlanmış W10 ISO indirip kurmanız, ve mümkünse ekstra 4GB takın sisteme. O parçalar W11 için aşırı yavaş.
KS KS EŞREF TEK Centipat Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #12 avkila.tech dedi: 4C 4T + 4 GB RAM ve W11. Size önerim önceden modlanmış Windows 10 ISO indirip kurmanız, ve mümkünse ekstra 4 GB takın sisteme. O parçalar W11 için aşırı yavaş. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler zaman ayırdığınız için Artı 0 Eksi
avkila.tech dedi: 4C 4T + 4 GB RAM ve W11. Size önerim önceden modlanmış Windows 10 ISO indirip kurmanız, ve mümkünse ekstra 4 GB takın sisteme. O parçalar W11 için aşırı yavaş. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler zaman ayırdığınız için