alperrUwU Femtopat Katılım 31 Mayıs 2025 Mesajlar 34 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #1 Selamlar arkadaşlar Bluetooth'lu bir anakart arıyorum. DDR4 veya DDR5 olabilir fark etmez, Intel uyumlu ve olabildiğince ucuz bir şey olursa sevinirim. Wi-Fi olmasına gerek yok ama Bluetooth gerekli. Önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2025
Selamlar arkadaşlar Bluetooth'lu bir anakart arıyorum. DDR4 veya DDR5 olabilir fark etmez, Intel uyumlu ve olabildiğince ucuz bir şey olursa sevinirim. Wi-Fi olmasına gerek yok ama Bluetooth gerekli. Önerilerinizi bekliyorum.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.252 Makaleler 42 Çözümler 274 29 Temmuz 2025 #2 Sadece Bluetooth gerekli ise harici adaptör alabilirsiniz. Anakartta Bluetooth ile WiFi özelliği de geliyor ve fiyatını etkiliyor.
Sadece Bluetooth gerekli ise harici adaptör alabilirsiniz. Anakartta Bluetooth ile WiFi özelliği de geliyor ve fiyatını etkiliyor.
alperrUwU Femtopat Katılım 31 Mayıs 2025 Mesajlar 34 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #3 Mithat Berhan dedi: Sadece Bluetooth gerekli ise harici adaptör alabilirsiniz. Anakartta Bluetooth ile Wi-Fi özelliği de geliyor ve fiyatını etkiliyor. Genişletmek için tıkla... Adaptörler sadece 1 cihazı mı alıyor? Ve link atar mısınız?
Mithat Berhan dedi: Sadece Bluetooth gerekli ise harici adaptör alabilirsiniz. Anakartta Bluetooth ile Wi-Fi özelliği de geliyor ve fiyatını etkiliyor. Genişletmek için tıkla... Adaptörler sadece 1 cihazı mı alıyor? Ve link atar mısınız?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.252 Makaleler 42 Çözümler 274 29 Temmuz 2025 #4 @alperrUwU adaptörün özelliğine göre değişir ancak çoğunluğu 1 cihaz oluyor. Belirli bir bütçeniz var mı?
@alperrUwU adaptörün özelliğine göre değişir ancak çoğunluğu 1 cihaz oluyor. Belirli bir bütçeniz var mı?
alperrUwU Femtopat Katılım 31 Mayıs 2025 Mesajlar 34 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #5 Mithat Berhan dedi: @alperrUwU adaptörün özelliğine göre değişir ancak çoğunluğu 1 cihaz oluyor. Belirli bir bütçeniz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam adaptör aldım 5-7 cihaza kadar bağlanır diyor. Yorumlarda olumlu. ( TP-Link UB500)
Mithat Berhan dedi: @alperrUwU adaptörün özelliğine göre değişir ancak çoğunluğu 1 cihaz oluyor. Belirli bir bütçeniz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam adaptör aldım 5-7 cihaza kadar bağlanır diyor. Yorumlarda olumlu. ( TP-Link UB500)
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.252 Makaleler 42 Çözümler 274 29 Temmuz 2025 #6 Hayırlı olsun.