EnesMutlu Hectopat Katılım 11 Haziran 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2015 #1 Öncelikle Selamun aleyküm. AMD veya intel harici işlemci var mı varsa nedir ? Yardım ederseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2015
Öncelikle Selamun aleyküm. AMD veya intel harici işlemci var mı varsa nedir ? Yardım ederseniz sevinirim.
Fury52 Megapat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 789 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Ordu/Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2015 #2 Sorduğun soru sadece bilgisayar işlemcileri için mi ? Herhangi bir kısıtlama yapmamışsın.
pccandır Kilopat Katılım 20 Temmuz 2015 Mesajlar 662 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2015 #3 PC için ise yok.
SerefKhrmn Hectopat Katılım 1 Ekim 2015 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2015 #4 PC için bildiğim kadarıyla yok. Aynı zamanda Nvidia firması gibi AMD firması da bazı yönetim haklını Intel firmasına vermiş bulunmakta. (İnternetten daha kapsamlı araştırmalar yapıla bilir)
PC için bildiğim kadarıyla yok. Aynı zamanda Nvidia firması gibi AMD firması da bazı yönetim haklını Intel firmasına vermiş bulunmakta. (İnternetten daha kapsamlı araştırmalar yapıla bilir)